אין לי כזה דבר שיר אהוב. אני אוהב הרבה מאוד שירים שלהם ואת כולם אני אוהב מאוד. אבל אם השאלה היא, איזה שיר אני חושב הוא הכי מוצלח, אני חייב לומר Shine On You Crazy Diamond.
גם לי אין בדיוק אחד, וזה גם הולך לפי תקופות. אני אוהבת את shine on you crazy diamond wish you were here learning to fly not now john sheeps brain damage a great day for freedom ועוד, אבל כרגע הכי הרבה את coming back to life
לא אוהב את הדיסק הזה אני חושב שהוא איבד את המאפיין של פינק פלויד בגלל שרוג'ר ווטרס עזב אני חושב שהדיסק הזה הוא תוצאה של המריבה שחברי הלהקה הנותרים ניסו להראות שפינק פלוייד תמשיך לחיות בלעדי רוג'ר אבל לא ממש הלך להם אז הם ניסו ליצור עוד קצת אלבומים והכי מוצלח שיצא להם הוא pulse אם אני לא טועה שהוא שילוב של הופעה אבל אני אישית לא אוהב את division bell
לא אוהב את הדיסק הזה אני חושב שהוא איבד את המאפיין של פינק פלויד בגלל שרוג'ר ווטרס עזב אני חושב שהדיסק הזה הוא תוצאה של המריבה שחברי הלהקה הנותרים ניסו להראות שפינק פלוייד תמשיך לחיות בלעדי רוג'ר אבל לא ממש הלך להם אז הם ניסו ליצור עוד קצת אלבומים והכי מוצלח שיצא להם הוא pulse אם אני לא טועה שהוא שילוב של הופעה אבל אני אישית לא אוהב את division bell