שלום

XCLASS

New member
שלום

אני חדש פה ורציתי לשאול את כולם: מה השיר של הפינק פלויד שאתם הכי אוהבים??? בשבילי זה JULIA DREAM שיר קצר עם מוסיקה שממש מרחפת באוויר

erezsh

New member
שלום

אין לי כזה דבר שיר אהוב. אני אוהב הרבה מאוד שירים שלהם ואת כולם אני אוהב מאוד. אבל אם השאלה היא, איזה שיר אני חושב הוא הכי מוצלח, אני חייב לומר Shine On You Crazy Diamond.

שלום

גם לי אין בדיוק אחד, וזה גם הולך לפי תקופות. אני אוהבת את shine on you crazy diamond wish you were here learning to fly not now john sheeps brain damage a great day for freedom ועוד, אבל כרגע הכי הרבה את coming back to life

XCLASS

New member
אמת שרק אחרי שכתבתי את זה חשבתי ש:

גם לי בעצם יש שירים שונים לתקופות שונות וכרגע כמו שכתבתי זה גוליה דרים

erezsh

New member
עם כולם אני יכול להסכים

מלבד a great day for freedome. הוא נחמד, אבל לטעמי כאן זה נגמר. coming back to life - איזה דיסק זה?

PINK FLOYD FAN

New member
אני דווקא

לא אוהב את הדיסק הזה אני חושב שהוא איבד את המאפיין של פינק פלויד בגלל שרוג'ר ווטרס עזב אני חושב שהדיסק הזה הוא תוצאה של המריבה שחברי הלהקה הנותרים ניסו להראות שפינק פלוייד תמשיך לחיות בלעדי רוג'ר אבל לא ממש הלך להם אז הם ניסו ליצור עוד קצת אלבומים והכי מוצלח שיצא להם הוא pulse אם אני לא טועה שהוא שילוב של הופעה אבל אני אישית לא אוהב את division bell

PINK FLOYD FAN

New member
אני דווקא

לא אוהב את הדיסק הזה אני חושב שהוא איבד את המאפיין של פינק פלויד בגלל שרוג'ר ווטרס עזב אני חושב שהדיסק הזה הוא תוצאה של המריבה שחברי הלהקה הנותרים ניסו להראות שפינק פלוייד תמשיך לחיות בלעדי רוג'ר אבל לא ממש הלך להם אז הם ניסו ליצור עוד קצת אלבומים והכי מוצלח שיצא להם הוא pulse אם אני לא טועה שהוא שילוב של הופעה אבל אני אישית לא אוהב את division bell

קרימזון

New member
לא מן הנמנע

שהייתי בוחר ב Atom Heart Mother למרות שיש עוד כמה חזקים Shine on, Sheep, Echoes...

למעלה