שלום

camila b

New member
שלום

יש פה מיליון אייקונים איזה כד לאמץ????????????? אממ.. נו.. הא.. היי אני שני בת 11 וחצי מ************************** חסוי! אני בוחרת ב

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifנעה +קמילה ב.

קמילה - אין לי מושג איך קוראים לך.... איך קוראים לך
טוב בכל מקרה... ברוכה הבאה...
אני אור
בת 11 וחצי... מקווה שתהני פה...
נעה -
על ה - |צב| הראשון...

יאאאא מותק../images/Emo85.gif

אני בשוק כיאלו באמת הרבה קיבלו היום גם שלשוה חבורת של אחותי וגם חברה שלי מפורום בנות וגם אחותך עכשיו דייייי אני בשוק כמה אנשים קיבלו היום איזה מיקריות!!:) ואייייי מאגניב לאיזה תאריך אחותך זומנה שרונוש?:)

--->נועו'ש--->

אחותי קיבלה להתייצב ב-4.5.03, וגם ידיד שלה
באותו מקום, באותו שעה
אני חושבת שכל מי שנולד במאי קיבל היום... ככה אחותי אמרה לי...נולדת במאי?

חח ממש לא:)../images/Emo85.gif

בכלל יש לי ב-אוקטובר ההי לי רק 16, אני קטנה יחסית לכולם, וכלן לי קבעו מועד ב 11.8 באסה יש לי עוד שמונה חודשיים ככה
:)

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif

יצא מהממם עמרוש'
מזל טוב נועה
(אני חושבת...
) בכל מקרה, אני מקווה מאוט מאוט שלא תשתמשי בו (לכל בעלי הדיילי למינהם- שלא יהיה צבא...אהה...עכשיו הבנתם
1) פחח

קשתוש../images/Emo34.gif:)../images/Emo85.gif../images/Emo24.gif

רבה לך חומד! חחח למה אני מתה להתגייס אני ממש מחכה לזה, וזה גם ממש מתאים לי לא הטירונות חחח היום רק הלכתי 100 דקות וכבר קיטרתי חחחחח! :)
ותה.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

פשוט ה-ד-ה-י-ם כישרונית אחת! איזה מדהים! |תודה רבה לך חמודה!
U :)

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

*זה הכל בשבילך ...*
חולה עלייך
. ט'נקס

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif../images/Emo26.gifמזל טוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוף, נעה
תהני...(חחחח, אני כותבת לך תהני כשאת הולכת לצבא..)

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

היי שני , ברוכה הבאה
כנסי ל"מאמרים" ואז בשמאל ל"פורום" ואז ל"שרשורים , חוקים ומה שבינהם" אין לי כוח לתת קישור ... סורי
אני עמר , בגילך

למעלה