שלום

אורי03

New member
שלום

שלום. שאלה ל Say No More ול Of123: עד כמה אתם רציניים בכוונותיכם? האם אתם באמת מעונינים בקבוצה פעילה ואסרטיבית שבעבודה קשה תשפר את איכות הדיבור והחיים של פעיליה, או שזה סתם דיבורים בבחינת "עשיתי כל מה שאני יכול אפילו כתבתי בפורום אני לא אחראי יותר לטיפול בעצמי"? ולשוקי : מגמגם אחד שמע על מטפל חדש שבא לעיר. התלהב הבחור,ישר רץ לקחת הלוואה מהבנק וקבע תור אצל המטפל. ביום ובשעה ,בדיוק בזמן , נכנס המגמגם למרפאה. כולו מתרגש, רואה מולו זקן חביב ונחמד. ששש לללללום פצה המגמגם את פיו,אאאנננניי, לא הספיק המגמגם להמשיך במאמציו להציג את עצמו והזקן קם ממקומו ניגש אליו במהירות ותוקע בו אגרוף רציני ישר בלסת. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא צעק המגמגם בהפתעה , אולי גם קצת בכעס. יפה, אמר הזקן בחביבות, נסתיימה הפגישה. תחזור מחר באותה שעה. אז נלמד להגיד ב.

shuky63

New member
אורי בדיחות על גמגום זה לא הומור עצ

עצמי,אבל אני מוכן לפתוח גם אוסף של בדיחות,כי לדעתי יש משהו מרפא ביכולת להתלוצץ על הבעיה שלנו. אני רק מבקש שאם יש מישהו המרגיש ניפגע מזה שמפרסמים כאן בדיחות על מגמגמים שלא יתביש להעלות את התחושה שלו כי אם לא כאן אז איפה?

../images/Emo41.gif גם לי יש בדיחה

מקווה לא להרוס אותה כי אני גרועה בלספר בדיחות
מגמגם אחד עולה לאוטובוס ושואל את הנהג -"ככככממממה עעעעעולה כככככרטטטטיס?" , הנהג משיב לו- "ששששקל עעעעשששרים" , המגמגם נפגע ושואל את הנהג -"אאאאאתה עעעעעובד עעעעלי?" אז הנהג משיב לו - "ללללא אאאאאני בבבבאמת ממממגמגגגם". המגמגם נכנס לאוטובוס ומתיישב , אחרי כמה תחנות עולה מישהו לאוטובוס ושואל את הנהג- "כמה עולה כרטיס?" והנהג משיב לו בצורה קולחת - "שקל ועשרים" , המגמגם שומע את זה , חוזר לנהג ואומר לו ברוגז-"אאאאז אאאאתתתתה ככככן עעעעבדדדדת עעעעלי!" אז הנהג ענה לו - "לללללא , אאאאנננני עעעעבדדדתי עעעעליו".

למעלה