שלום...

Efeary

New member
שלום...

הייי אני חדשה במקום! כשאני אהיה גדולה...: אני אגיע לחגורה השחורה הנכספת בלחימה משולבת (קראטה ואיגרוף תאילנדי)עד שאני אתגייס עם הרבה מזל -בצבא אני אשרת כמדריכת כושר קרבי - באוניברסיטה אני אעשה דוקטורט בהיסטורייה של ימי הביניים ומאסטר באנתרופולוגיה -באותו זמןאני אשלח לאירופה לחקור פיות, שהן אהבתי הגדולה מכולן, במסגרת מקצוע עצמאי- פאולוגיה או אולי מטעם לימודי היסטוריה ואנתרופולוגיה -אני אסע ואחקור על קריפטוזאולוגיה- חקר יצורים שלא מוכרים לאדם- יש דבר כזה, מצאו לא מזמן דיאנאיי של חיה שלא ידועה לאדם. למשל נסי המפלצת מלוך נס ואלו. - אני אהיה סופרת, למי שמעוניין לדעת אני בעיצומו של ספרי הראשון. (הראשון שאורך מעל 50 עמודים) -אני אסע לשבט שחי כמו בימי הביניים -יש כזה-ואחיה אתם מקסימום שנה. -אחר כך אני אגור שנה עם אינדיאנים ואלמד את רזי הגששות. -אני אבנה כמה בתים ברחבי העולם, עם דגש ענקיענקיענקי על אירופה. יהיו לי שמונה סוסים בשמות (יש יותר מ8 כי יש אפשרויות): לוציפר, טאיירה, סקסון, לות'אריו, אקסקליבור,מקבת, טריקסי, פוקסטייל, , צ'ארם, , סטורם, ספיריט, פוניקס, לנסלוט, טייפון, ת'אנדר, סקרלט, פנטזיה. -אני גם אלמד לרכב, אההמ :) -אני אדבר את השפות הבאות בצורה שוטפת: עברית, אנגלית, ספרדית, לטינית, צרפתית ואולי אולי אולי גרמנית (תלוי כמה זמן יישאר לי) -אני אמשיך ללמוד יוגה ואהיה סופר גמישה בזמן שיוותר לי אני אחיה כבן אדם נורמלי לכל דבר...

וואו../images/Emo70.gif בחורה עם שאיפות!

צריך בערך חיים כפולים כדי להספיק את כל מה שאת רוצה... אבל שיהיה לך בהצלחה!

YaLdoNet 4 EveR

New member
אקסקליבר.. ../images/Emo99.gif

אני ממש מאחלת לך שזה יתגשם..
את עושה משו ספציפית במטרה להגשים את כל השאיפות האלה?

Efeary

New member
כן! אני משתדלת

אני כרגע חברה פעילה בפורום פיות שדונים וכל השאר ועושה על זה מחקרים פרטיים....קוראת ספרים....לומדת כל הזמן אני רוצה להקים פורום על ימי הביניים, אבל לא בטוח שייתנו לי או שבכלל יהיה לזה ביקוש אני כותבת ספר אני שולטת לגמרי בעברית, אנגלית גם טוב מאוד אבל לא ברמה מליצית או מושלמת בכלל, ספרדית אני גם דוברת עילגת ביותר :)) אבל אני אצליח לבסוף.

Efeary

New member
בקשר לחגורה שחורה....

ביום חמישי אני עושה מבחן לכתומה :)

YellowBoy

New member
חחחחח..

בהצלחה לך! אתה גם בלחימה משולבת? גם אני.. למרות שאני רק בצהובה.. אבל לא נורא.. עם מי אתה מתאמן?

Moondust

New member
הלוואי עלי...../images/Emo41.gif

אני מתעייפת רק מלראות את ההודעה שלך. ~_~ בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה בהגשמת השאיפות ושלא תתעלפי לי באמצע.
איך אפשר לרצות ללמוד כל כך הרבה שפות? אני בעצמי הייתי מתה ללמוד וולשית ואלפית של טולקין... טוב, לכי תגשימי. את מבזבזת זמן על קריאת ההודעה שלי. יכולת להספיק ללמוד גרמנית בזמן הזה.

4667

New member
את מאלה שחיים בסביבות 200-300 שנה?

חחחח
חיים מענינים שיהיו לך! אני בדך הכל רוצה איזה עבודה עם כסף טוב, משפחה ובריאות.

למעלה