שלום

Silver Surfer

New member
שלום

אני מצטער אם השאלה הזאת חזרה על עצמה, אבל אני אשאל בכל מקרה; מישהו יודע אם האלבום החדש הגיע לארץ? אם לא, אז מתי הוא אמור להגיע? תודה.

kiticat

New member
../images/Emo2.gif

מצטערת לנפץ את האשלייה.... הדרך היחידה להשיג את האלבום הוא להזמין אותו דרך הנט או להוריד אותו... שזה כמובן לא חוקי במיוחד. למה? כי אין עדין חברת תקליטים בארץ שרכשה את הזכויות להפצה. ואין כרגע תיכנון בכיוון את זה.... סמכו עליי- חצי התקפתי את המוכר אתמול בטאואר רקורדס בשביל זה.... ברגע שיהיה חדש אני אעדכן.... מבטיחה.

Cupid In Hell

New member
צודקת מירי ../images/Emo58.gif

הדיסק באמת לא הגיע הדרך היחידה היא או להזמין או לנסוע ליבנה שם הביאו את הדיסק בהובלה מיוחדת...

kiticat

New member
באמת הביאו בהובלה מיוחדת?

לא ידעתי! חבר'ה שמעתם?? אני בכל אופן אזמין אותו פעם הבאה שנתחבר לברנס אנד נובל....

ArSiT

New member
חחחחח ../images/Emo15.gif

כל חנות שאני הולכת בנתניה (ותאמינו לי שיש שם הרבה חנויות) אני שואלת על הדיסק החדש של לינקין וכולם אומרים לי אותו דבר - "עוד לא יצא בארץ..." אז אני אומרת "עלקקקק לחברה שלי יש.." והם כאלה - "מה באמת..." ומזה מקבלים ביאווס יווווווווו אני אוהבת לשגע מוכרים!!!

kiticat

New member
איזה רעה....

פחח... חבל שלא ראית איך התקפתי את המוכר של טאואר רקורדס... פחח....

Cupid In Hell

New member
3

אבל בטח יש עוד אבל אפשר לקורא להם נדירים ואפשר להזמין אותם או מהאינטרנט או להירשם ל- LPU שד"א מי רשום?

kiticat

New member
עיין ערך

דיסקגורפיה למטה.... או למעלה- בהתאם להקפצות. בעיקרון יש 4 אלבומים. רק שהיבריד ת'יאורי אי פי, לא שוחרר רישמית. ורינמשיון הוא למעשה אלבום רימקסים. 4 אלבומים. 2 מתוכם אלבומי סטודיו.

kiticat

New member
בארץ

תוכל להשיג כרגע את היבריד תיאורי אל פי. ואת רינמשיון. ברגע שחברת תקליטים בארץ תיקח על עצמה- גם מיטאורה יגיע. ומעידכון של חבר פורום- ידוע שמשלוח מיוחד מחו"ל הובא ליבנה...

למעלה