שלום

frodo1

New member
שלום

אני מעריץ גדול של תרבויות המזרח, במיוחד יפן. אני אשמח להצטרף לפורום ולתת ולקבל מידע על יפן ואולי גם על ארצות אחרות מהמזרח הרחוק. וד"א, הנה עוד אתר לקישורים.

frodo1

New member
ועוד משהו

מישהו יכול להגיד לי עם יש איזו חנות לכלי בית יפניים וחנות שמוכרת דיסקים של מוזיקה יפנית?

frodo1

New member
בכיף../images/Emo13.gif

הוספת את האתר שנתתי לקישרים? ובקשר למידע, מי שיבקש יקבל.

frodo1

New member
בכיף../images/Emo13.gif

הוספת את האתר שנתתי לקישרים? ובקשר למידע, מי שיבקש יקבל.

Elvador

New member
שלום ניינג'ה

היי פרודו , נחמד לדעת שגם אתה מתעניין במזרח . רק תגיד לי - האם ההתעניינות מוגבלת ליפן בלבד ?

frodo1

New member
נחמד לראות גם אותך פה

אני מתעניין בעיקר ביפן וסין וגם קצת בקוריאה, אבל אצלם אני אוהב רק את האומנויות לחימה, התרבות לא ממש מעניינת אותי. אני לא ממש אוהב את ההודים המסוממים האלה והתאילנדים לא מעניינים אותי.

frodo1

New member
בהודו יש מלא סמים

לפחות ככה שמעתי. בגן שעשועים שליד הבית שלי היה איזה הומלס שגר שם ואמא שלי אמרה לי שהוא שם כי הוא היה בהודו וחזר עם "שריטה במוח" והלך לגור ברחוב. בגלל זה. למה, זה עיצבן אותך או משהו?

עמית22

New member
עוד תוצר של המערכת הרקובה...

תשמע פרודו, בהודו יש סמים כמו בכל מקום אחר בעולם (כולל פה בארץ), הלוואי שבכל חייך לא תתקרב לסם זה או אחר ותישאר פיקח תמיד (באמת, לא בציניות). כשתגדל יותר תדע שסמים, כמו כל דבר אחר בחיים, זה עניין של בחירה, לא משנה איפה: תרצה - תשתמש, לא תרצה - לא תשתמש.

Elvador

New member
אגב ...

פרודו , אתה מבין לא פחות ממני - הלא ידעת שגם בהודו יש לא מעט אומנויות לחימה ? למה שלא תתענין בהן ? וסכנת ההמכרות לסמים לא גדולה יותר בהודו מאשר באמסטרדם , או בדיסקוטק ארץ ישראלי , ככה שאין צורך לרדת כל כך על המדינה הזאת .

Elvador

New member
חחחחחחח

מצטער שגם אני מגיע לזה , אבל אני חייב באמת להפנות אותך לגוגל בגלל שאני לא זוכר שמות . אני רק זוכר שיש אפילו אקדמיה לאומנויות לחימה הודיות . סורי פרודו :)

Elvador

New member
אותי

הודו מעניינת לא פחות מאשר סין . ממילא יש לי עוד זמן והסארס מונעת טיול בימים אלו , אך הייתי רוצה לטייל בשתי המדינות האלו - לטייל בשתיהן + מונגוליה .

למעלה