שלום.. :)

Yippy skippy

New member
שלום.. :)

שלום לכולם :).. יש לי כמה שאלות על גרין דיי.. - מהם תאריכי הלידה של כל חברי הלהקה? - למה קוראים ללהקה גרין דיי? - מהם השמות המלאים של כל חברי הלקה? 10x :)

הנה לך תשובות

היי , קודם כל (= -בילי ג'ו ארמסטרונג, סולן. טרה קול, מתופף. מייק דרינט, בסיסט. -אין לי מושג מה הימי הולכת שלהם.אבל של בילי ג'ו בינואר נדמה לי. -לפי מה שהבנתי, היום הראשון שמתמסטלים או משהו כזה, אצלם בעיר שלהם נקרא גרין דיי. (בהתחלה בכלל קראו להם sweet children.)

Yodi Paparnuk

New member
אני שמעתי משהו אחר בקשר לשם שלהם

אבל אני ממש לא בטוחה וזה נשמע די מטומטם אז אני לא אומר ואת התאריכי לידה שלהם בטח יש באיזה אתר... אבל אני לא יודעת לשים קישורים אז שאנשי מחשבים גדולים ממני ישימו

Yippy skippy

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

המממ.. איך זה בדיוק? היום הראשון בו מתמסטלים? מה, מתי שהקנאביס מבשיל או משהו? בהחלט מוזר.. בכל מקרה.. תודה רבה לך, אבל אם את לא בטוחה אני אשמח אם עוד אנשים יענו לי
.. תודה
בצל=

Fresh Kiwi

New member
בקשר לשם...

יום חברי להקת סוויט צ'ילדרן (גרין דיי לשעבר) ישבו בביתו של בילי ג'ו ועישנו מריחואנה... הם ראו טלוויזיה, ונחשו מה הם ראו? הם ראו רחוב סומסום... זאת היתה תוכנית על מיחזור ועל שמירת הסביבה, ואז בסופה של התוכנית אריק איחל לבנץ: Have a Green Day הם התפרעו מצחוק והחליטו שזה יהיה השם החדש...

Yodi Paparnuk

New member
כן, זה גם מה שאני שמעתי ../images/Emo19.gif

אבל זה נשמע נורא מוזר אז אם הייתי אומרת את זה סתם הייתם בוהים בי... או משהו מקביל באינטרנט זה די משעשע... מוזר, אבל משעשע... מה הרעיון של השם הקודם שלהם?

firerez

New member
יש להם כזה

שיר הנה המילים שלו מקווה שזה יענה לך על התשובה Artist : Green Day Song : Sweet Children Album : Kerplunk Sweet young girl so soft and warm She does exactly what she's been warned Intoxication's in her veins Sweet young boy plays with her friend Believing all his fate filled lies Putting his hands on to her thighs Her purity has now been ripped He takes it away and that's it Sweet children Sweet children Sweet children Will never win Johnny Ray has running beer As the end is drawing near Running from the light of day Or maybe he'd lie and celebrate This funny circus from his head Follow me if you understand You're the trigger of his gun And then I'll sing and now we run Sweet children Sweet children Sweet children Will never win Sweet children Sweet children Sweet children Will never win

Yippy skippy

New member
תודה תודה.. אבל עדיין לא קיבלתי תאר

יכים.. סליחה שאני מושכת את השרשור הזה כבר כמה ימים... אבל אני ממש ממש רוצה לדעת את זה... תודה :)

cfan

New member
אמממ..

בילי ג'ו- 17 בפברואר 1972. מייק- 4 במאי 1972. TRECOOL- דצמבר 1972(לא יודעת את התאריך המדוייק...)..

BlueBeIl

New member
ושלושה ימים לפני!../images/Emo142.gif../images/Emo13.gif

אז הוא בן 31 כבר?

לא,,, הוא בן 30

אני זוכרת השנה כשגיליתי שיש לו יומולדת אז זה היה ינואר וכזה היי הוא בדיוק השנה בן 30...איזה זקן חחחח

BlueBeIl

New member
31 זה הורים זקנים???../images/Emo142.gif

זה אולי מישהי מבוגר מדי בשביל לסגוד לו (שטויות
) אבל זה הורה ממש צעיר.... ביומן MTV שלהם עם בלינק מראים את הילד של בילי ג'ו. והם קונים דג. ואז הילד שואל מה הם יעשו איתו כשהוא ימות. זה מה שאני זוכרת משם

Yodi Paparnuk

New member
לא בדיוק מה שהתכוונתי לומר... ../images/Emo19.gif

התכוונתי לזה שהילד שלו כבר ממש גדול, ועוד מעט הוא יהיה כמו ההורים שלנו! מבעית!

למעלה