שלום?

yotiles

New member
שלום?

מיום שני שוב נשיקות וחיבוקים עם עראפת- עד הלינץ הבא?

amor

New member
אין צורך למהר

גופות החיילים עוד לא התקררו. העם עוד מלקק את פצעיו וברק ילך להתנשק עם עראפאת כאילו לא קרה כלום? זאת קהות חושים מוחלטת. נמתין שעראפאת יאסוף חזרה את כל האסירים ששחרר , יסגיר את הרוצחים , יתן הוראה לשטח לחזור הביתה ורק אז נתחיל לנסות .מה יש למהר שימתינו כמה ימים כלי עבודה בבית וירגישו שהם זקוקים לנו ושווה להם לעשות שלום. במצב היום זה שלום של תבוסה.

אין מה להתמהמה

חבל על הזמן של ששני הצדדים הם הרי לא יעצרו אותם ללא פגישה הפגישה הזו היא פגישה שלפיה נדע אם פנינו למלחמה או להמשך משא ומתן זו לא פגישה למטרת הסכמים של הסדר קבע זו פגישה להפסקת אש ואת זה צריך לעשות מיד כמה ימים יכולים להביא למצב יותר גרוע ממילא הם לא יוכלו להסתכל אחד על השני אחרי מה שקרה לא ככה?

amor

New member
חוששני שאתה טועה

בשביל הפסקת אש לא צריך להפגש. אנו ממילא לא יורים כבר יומיים .האם בשביל שהראיס יתן הוראה לנצור אש ברק צריך לנסוע למצרים? זה הרי חוסר הגיון מוחלט. לא על כל יריקה אנו צריכים לברך ברכת הגשם (למרות העונה). אנו רוצים שלום אך לא במצב כזה שבו כל המחבלים מקבלים יד חופשית ומסתובבים בשטח באופן חופשי במקום להרקב בכלא. במצב זה ההתפרצות הבאה כבר מחכה בפינה. חשוב על כך

אין לנו ברירה

מה תעשה? תגיד לקלינטון לא? אני רוצה להמשיך במלחמה לא מענין אותי כלום! יחשבו אותך מטורף. ויאמינו שאתה לא מעונין בשלום אתה חיב ללכת ולו רק כדי להוכיח לעולם שאתה רציני וכן מחפש דרך להפסקת המהומות.

amor

New member
שוב טעות

כבר היו דברים מעולם ולא תמיד סירוב הוא דבר שלילי. לפסגה הקודמת סירב ברק ללכת ובצדק (סוף סוף אני נאלץ לומר משהו טוב על ברק) לפסגה זו יש סיבות טובות הרבה יותר שלא ללכת עד שיתמלאו התנאים לכךכפי שפירטתי בתגובה קודמת. אם יהיה שלום בעוד חודש לא יקרה לנו כלום.

למעלה