שלום

vogue15

New member
שלום

יש לי קטע שהוא נראה לי בהונגרית מישהו יכול להגיד לי אם זה בהונגרית ולתרגם לי? זה הקטע: Mit kersek, en itt? Azt mondjok, hogy a hires lakem lefogta a ferjemet en meg lecsaptam a fejet. De nem igaz, en artatlan vagyok. Nem tudom mert mondja Uncle Sam hogy en tettem. probaltam a rendorsegen megmayarazni de nem ertettek meg...

טומי*

New member
אז ככה זה הולך ......../images/Emo6.gif

מה אני עושה כאן? אומרים שה...* המפורסם תפס את בעלי ואני הורדתי לו את הראש. אבל זה לא נכון,אני חף מפשע לא יודע למה דוד סאם אומר שאני עשיתי ניסיתי במשטרה להסביר,אבל הם לא הבינו אותי .....* מילה לא ברורה מאופו מצאת את הקטע?

טומי*

New member
אוי גלינקה, מאופו הידע בכל?

רק על תגידי שעשית חיפוש בגוגל

גלי®

New member
דווקא על זה במקרה לא ... מישהו כבר

שאל אותי בעבר , ומכאן ועד מציאת קישור מתאים , הדרך היתה קצרה ....

vogue15

New member
תודה רבה

רבה רבה!!! היתה לי תחושה שזה הונגרי... אתם חייבים לראות את הסרט שיקאגו! סרט גדול

ישRאל

New member
שלום הונגרים יקרים,,,

נפל לידי ספרון מתכונים בהונגרית בן כ-100 עמודים שניקרא,,, MAGYARORSZAGI ZSIDO ETELK כלומר מאכלים הונגריים יהודיים,,במידה ומישהו מחפש איזה מתכון או מאכל בהונגרית ויש לי אותו בספר אוכל בשמחה לסרוק ולשלוח,,והספרון גם מלווה בכמה תמונות,,

liti

New member
הי ראובן,

תוכל לתת דוגמאות לאיזה מאכלים מופיעים בספר ומה הכוונה במאכלים יהודיים הונגריים (האם זה מאכלים יהודים בנוסח הונגרי)?

טומי*

New member
LITI ../images/Emo6.gif שמו של האיש המכובד.....

ישראל ולא ראובן מי זה ראובן אהההההה

liti

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ישראל כמובן...

משום מה התבלבלתי עם reuven4u שכותב גם בפורום. מקווה שישראל יסלח לי!

ישRאל

New member
בהחלט סולח לך ליטי,,ודרך אגב אני,,,

בעל רקורד גסטרונומי דיי מרשים,,בעיקר בתחום של קישוטי מזון,,והנ דוגמא קטנה ממעשה ידיי,,,וזה משנת 93 לפני עשר שנים בדיוק,,

liti

New member
מהמם!

אם יש לך תמונות נוספות נשמח לשטוף את העיניים!

ישRאל

New member
liti יש לי ועוד איך,,,אבל השרשור,,

לא יספיק,,,הנה עוד דוגמית קטנה,, פה אני בזמן העבודה,,זה עם הכובע הגדול

reuven4u

New member
אני מכיר את המחברת

היא נמצאת בארץ (היא היתה העולה הראשונה מהונגריה שהגיעה באישור לאחר התקופה הקומוניסטית - אם אני לא טועה
)

למעלה