שלום!

Reign Of Chaos

New member
שלום!

מ'נשמע? המון זמן לא כתבתי פה!
קיצור היום יש לי חוג בשעה 7:15 במתנ"ס טאובל במקיף ג' (10 דקות הליכה מסורוקה) עכשיו הייתי רוצה גם לאסוף איזה שהוא מוצר שהזמנתי בחנות כלשהיא בעיר (שם החנות חלילית). מישהו יכול אולי להעריך כמה זמן הליכה יקח לי מהעיר עד למתנ"ס? זה חשוב תודה.

Reign Of Chaos

New member
פרט שולי-

כמה זמן להגיע מהעיר העתיקה (חלילית) עד למתנ"ס טאובל בהליכה! והתכוונתי שכונה ג', לא מקיף ג'
זה ממש מול רדיו דרום

Papito

New member
תמיר, מה קנית מחלילית../images/Emo35.gif

אגב, יצא לי לראות AA ו AAX אצל רפי ועושה עושה סיילים אצלו

Reign Of Chaos

New member
../images/Emo26.gif

קניתי סט עורות לכל התופים לפני כמה זמן, ולא היה להם עור לטמטם הקטן שלי (12") אז הזמנתי וזה הגיע רק היום. והיום במקרה יש לי חוג בב"ש אז חשבתי לקפוץ להביא אותו. ואפרופו AAX- סיפרתי לך שקניתי לפני שבועיים בערך Sabian AAxplosion 17"?

Reign Of Chaos

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

קניתי ממרום (רפי, דה?!) ב-780 (אז הרשתי לעצמי לקנות קייס למצילות ב-180 שקל). שזה ד"א מחיר שגרם למתופפים רבים לפעור את את פיהם ולהוציא את עיניים מהחורים
. ותאמין לי אני נהנה מכל שניה איתה. ;)

Papito

New member
180 לקייס מצילות../images/Emo35.gif

פאק TOO MUCH WAY TOO MUCH אבל קיבלת את המצילה במחיר סבבה לגמריי, בכל אופן זה כבר פעם שנייה שאני פותח פה דיוני איסיקיו וכדי שהקשוח ודרור לא יתעצבנו עלי, אני אפסיק פה

Reign Of Chaos

New member
מתנ"ס טאובל

מתנ"ס מאוד זניח מבחוץ וניתן לראות לפעמים גם די הרבה ערסים שורצים באיזור. אך האולם שבו אני לומד את החוג דווקא מאוד נחמד ומתוחזק יחסית.

לילי601

New member
כשהיה לי שם את החוג../images/Emo129.gif

לפעמים החשמל לא היה עובד
נ.ב איזה חוג אתה?

למעלה