שלום!!

שלום!!

אני אדם, לומד גיטרה 3 ומשהו שנים ולצערי לימודיי הופסקו בגלל שטויות כמו צבא..אך יש לי כמה חודשים עד הגיוס, והייתי רוצה ללמוד תיאוריה. המורה שלי לשעבר לא בדיוק שם דגש על זה, אלא יותר על החלק הטכני, ולכן לא התקדמתי הרבה בתיאוריה. הייתי רוצה לדעת, האם אתם כאן בפורום יכולים לכוון אותי למקומות שבהם אני יכול לנסות ללמוד תיאוריה לבד (ספרים, אתרים, וכו'). בתודה רבה, אדמס...

shykedmi2

New member
יזמתי כאן פרוייקט לא מזמן -

שבו רשמתי את כל הידע התיאורטי שלי, בתיאוריה (לא הרמוניה), על מנת שלאנשים הבאים לפורום יהיה מענה בעברית לתחום התיאוריה, כפי שנלמד במגמות למוסיקה. עקרונית, העברתי את כל החומר למעיין ("רצף זמן חלל"), והיא הציעה כי היא תעלה את החומר לאתר שלה. הבנתי כי יש מעט בעיות טכניות עם זה בינתיים, אז יש לך שתי אפשרויות: א) לחכות עד שהבעיה תיפתר ב) לדפדף משהו כמו 5 עמודים אחורה ולראות את כל השרשור לגבי תיאוריה שרשמתי. יש שם קצת טעויות, שתוקנו בעותקים שנמצאים אצל מעיין, אבל אם תבין את העקרון, תעלה על הטעויות גם. עוד אפשרות היא פשוט לפנות אליי באייסיקיו ואני אשלח לך את הגרסאות שנמצאות אצל מעיין בקבצי TXT. בעצם? אני אעלה אותם לפורום וזהו.

א-ככה...

אני צריכה להסתדר על זה בימים הקרובים, אבל אני לא כל כך בבית בזמן האחרון ובגלל זה אני מתעכבת. חופש אז נהנים.

shykedmi2

New member
אגב -

זהו סדר הקריאה של החומר, לפחות בנוגע לארבעת הקבצים הראשונים. החומר לגבי מעגל הקווינטות והמפתחות הוא רק כהעשרה נוספת ולא קשור באופן ישיר לתיאוריה. קריאה לא בסדר המצויין של החומר, למי שאינו בקיא בחומרים האחרים, יגרום לבלבול וחוסר הבנה. הסדר, כאמור, הינו: מרווחים, סולמות, מודוסים, אקורדים. שי

ארפכשד

New member
to shykedmi2

לא כדאי שתבקש לשים את ההסברים האלה על התאוריה בטאגליינס, הם מאוד ברורים וקלים להבנה

shykedmi2

New member
שלחתי הודעה לפורום תפוז משוב

הם אמורים להתייחס לבקשה בקרוב. ביקשתי לשים את זה ב"הודעות נבחרות" בשער הפתיחה של הפורום. אם היה מנהל, היה הרבה יותר קל.

למעלה