שלום!

בבבבב

New member
שלום!

זו הפעם הראשונה שלי פה..ואני מאוד מתעניינת באסטרולוגיה ויש לי שאלה/בעיה אבל אני לא בטוחה שתוכל לעזור לי יאיר.. אז ככה: אני אוהבת מאוד מישהו כבר כמה זמן. עכשיו יש לו חברה אבל לפני שהייתה לו חברה הוא גם אהב אותי/הרגיש משהו כלפיי אבל הוא פחד להגיד לי ומה שהפריע לו זה המרחק בינינו. בקיצור אחרי שנהייתה לו חברה והבנתי שאני באמת אוהבת אותו סיפרתי לו שאני אוהבת אותו והוא גם סיפר לי מה הוא הרגיש. מאז הקשר שלנו ממש ממש דעך.אנחנו כמעט בקושי מדברים. ולפני זה היינו חברים ממש ממש טובים...(למרות שזה כנראה בגלל שלשנינו היו רגשות אחד לשני..) בקיצור קראתי את התחזית האסטרולוגית שלי להשבוע במעריב לנוער וזה אומר ככה: אהבה: רומנים קצרים וחולפים משכיחים את אהבתכם הגדולה למישהו המתקשה (בשלב זה) להחזיר לכם אהבה. נראה כי זו אהבתכם האמיתית ואילו כל היתר מהווים עבורכם לא יותר מאשר פרסי ניחומים. אולי ירגיע אותכם לדעת שגם מי שאתם דלוקים עליו מסתובב חסר מנוחה ואף הוא חש געגועים. אם תתאפקו ולא תעשו שטויות (גם אתם וגם הוא) הרי שלא ירחק היום בו תהפכו להיות לזוג מאושר. השאלה שלי היא אם הדבר הזה באמת יכול לקרות לי? זה נראה כאילו הם כתבו את זה ממש עליי... אם זה יעזור אני מזל מאזניים נולדתי ב-15/10/85 והוא מזל דגים נולד ב-26/2/85. אני מקווה שבאמת תוכל לעזור לי כי אני חדשה פה ואני לא בדיוק יודעת איך אתה עוזר לאנשים!! בתודה בבבבב

מכיון שלא אני כתבתי את המשפטים

האלה, גם אין לי מה לומר עליהם. למה שלא תפני לגידי גלבוע, ותשאלי אותו ?

למעלה