שלום

שלום

יש לי משחק שלא כל כך קשור לאנסטסיה אני אומר 3 קישורים על איזה אמן ואתם צריכים לגלות איזה אמן(זמר זמרת להקות וכו) יש מאחורי הקישורים הללו(כמו משחק הקליפים) טוב (בהתחלה תמיד קל) 1)לטינו 2)ראפרים 3)ישבן

FreakOfNature

New member
אתה בטח דיברת על../images/Emo26.gif

קיילי מינוג. בהנחה שאני צודק, הנה עוד מישהו: 1. ערבית ألعربية 2. קפה
3. דרום +
(אם תגלו מי זה/זו, אגיד לכם למה הלשון קשורה...)

FreakOfNature

New member
הנה רמזים:

(החלטתי לשים אותם כי דוד מציק לי ב- ICQ עם תשובות מוזרות)
1. אדום-לבן. 2. אדום-כחול-צהוב. 3. ארזים. עכשיו זה בושה למי שלא יודע

FreakOfNature

New member
נו../images/Emo35.gif אפאחד לא עונה../images/Emo35.gif

אם לא תענו תוך שעתיים אני עונה ומחליף שאלה
תתחילו לנחש
זו היא ולא הוא
והיא מאוד מצליחה
אף אחד לא יודע

האאא?

מצטער באמת שאני לא מכיר זמרים ערבים... וגם הצבעים לא ממש עוזרים לי... וארזים??? מה הקשר??? יש לי ניחוש פרוע: ריטה\עופרה חזה חוץ מזה אין לי מושג!!!

שיואו מי זאת???

אולי סארטב? זה הדבר היחיד שעולה לי בראש... והיא גם היחידה ששרה בערבית (תורכית!!) באירוויזיון... אהההההה אולי שאקירה??!!

FreakOfNature

New member
תודה לאל../images/Emo70.gif זה נכון../images/Emo70.gif זו באמת

שאקירה. והנה הסבר למה: 1. ערבית - יש לה שירים בערבית 2. קפה - היא קולומביאנית (וקולומביה ידועה במטעי הקפה שלה) 3. דרום + לשון: היא דרום אמריקאית, והיא זכתה ב-4 פרסי MTV של דרום אמריקה. הפרסים היו פסלים של לשונות... 4. אדום-לבן - צבעי דגל לבנון, ארץ מולדתו של אביה. 5. אדום-כחול-צהוב - צבעי דגל קולומביה. 6. ארזים - יש ציור של עץ ארז על דגל לבנון. 7. זמרת - כמובן שהיא זמרת, אלא מה... 8. מצליחה - רק להזכיר לכם, Whenever-Wherever היה השיר המצליח ביותר ב-2002 באירופה. 9. אקונומיקה - שמו של האלבום האחרון שלה הוא Laundry Service... עכשיו הכל מובן

וואו, צדקתי!!! טוב עכשיו טורי...

1) שולחן 2) אימה 3) צ'קי צ'אנג (או איך שלא קוראים לו...) נראה לי כולם פה יודעים מי זה\זאת!!!

למעלה