שלום!!!

koren man

New member
שלום!!!

שלום, קוראים לי אורי קורן ועברתי לבינימינה מתל אביב והייתי רוצה להתחיל לרכב על סוסים,אין לי ידע קודם ויצאתי רק לטיולים כמה פעמים. הייתי רוצה להתחיל ללמוד רכיבה בסגנון אנגלי, וזהו לעכשיו.

../images/Emo13.gif ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

ובכן, אינני יודעת על חוות כרגע... אבל ברוך הבא!

שלום

קוראים לי רעות ואני בת 14. רוכבת דרסז' קצת פחות משנתיים ויש לי סוסה שקוראים לה ביוטי... אני רוכבת בחוות אביב וגם אצל דניאלה גרוס. יש ליד בנימינה את אורוות הקיסר שבבית חנניה ורוכבים שם קפיצות... ויש גם את חוות די היי שבקיסריה ורוכבים שם גם קפיצות ודרסז'.. יש גם את החווה במעגן מיכאל שגם מלמדים שם בסגנון האנגלי(אינגליש)- קפיצות ודרסז'. יש עוד כמה חוות מעניינות ואם את רוצה עליהם פרטים אז זה האיי סי קיו שלי: 162722705.

koren man

New member
שלום גם לך!

את יכולה לפרט לי קצת על כל אחת מהחוות? כמה עולה שיעור?

אני לא רוכבת בהם אבל...

יש כאן ילדים מאורוות הקיסר ומדני היי.. ואם הם יהיו נחמדים אז ם יפרטו לך עליהם כי אני לא יודעת שום דבר...

אני רק יודעת על האורוות שאני רוכבת

בהן... אם אתה תהיה מעוניין אחרי שתתקדם קצת ברכיבה להתחיל לעשות שיעורי רכיבה אצל דניאלה גרוס(רוכבת גרנד פרי-הרמה הכי גבובהה ברכיבה בעולם) אז אני אוכל לתת לך פרטים.. אבל כרגע אני לא יכולה כי אני לא רוכבת בחוות שציינתי.. אני רק יודעת שהן נמצאות באזור שלך...

Edubite

New member
שיעורים בדרך כלל עולים בין ה 70-100

שקלים.. לרוב שיעורים הן בין חצי שעה- 45 דקות.. כפי שרעות ציינה, החוות האלה הן באזור שלך.. אני רוכבת בדני היי ואם תרצה יותר פרטים- אשמח לעזור :)

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כוראים לי גנית ואני רוכבת בחווה בשם "דני היי" שנמצאת בקיסריה מקוה שתהני בפורים ועם תמצעי חווה שתהני בה בקיצור בהצלכה!!!!

למעלה