הייתי בגרסאות קודמות של הפורום וקצת התנתקתי... אבל המשכתי להתעדכן אצל "ההנהלה". עכשיו ממש יפה פה ופעיל וכיף - טויטי, כל הכבוד. אני אחרי שנה של ניסיונות להרות וממשיכה, את ההזרעות כנראה מיציתי בשלב זה והלאה ל- IVF, ונקווה לטוב. זהו, שיהיה סופשבוע נפלא לכולם ושבת שלום גליה
אני לא מאמינה../images/Emo3.gif למראה עיני../images/Emo3.gif
גליההההה ברוכה הבאה,,,,,,יששששש סוף סוף, אחלה.
אני מאחלת לך המוןןןןןןן המוןןןןןן בהצלחה, ושמחה שסוף סוף החלטת לעבור כיתה, אני מאמינה שמפה תבוא הישועה והבשורה הטובה. אני מחזיקה לך אצבעות. שתהיה לך שבת מעולה חמה ומחוייכת
בקיצור, נכנסתי הגבתי איזו הודעה מטומטמת ויצאתי. זו לא הפעם הראשונה שהם דנים על השם של הפורום שלנו, אנחנו עומדות להם כמו עצם בגרון, יאללה שיקחו כוס מים וירגעו. בקיצקצ אני מדביקה את ההודעה שלך לאיזה שרשרת עם
תדביקי, תגזרי, תעשי בה מה שתרצי.....אבל דבר אחד תזכרי.....שהחלפתי שם משתמש.....וכעת קרן יבור=קרנושה.....לכן תשני גם בתפוז חפוז ותמחקי את השם הקודם......ואופו תודה ימלעונה? שהסבתי את תשומת ליבך? ראיתי את הודעתך.....אחלה מין אחלה ובמקום!! גמני הגבתי שם..... זכור לי שהכנסתי ת´טלפון לממורי אבל.....יש לי 3 פאלפונים.....ולא מוצאת באפ´חד.....
נווווווווווווו רק עוד פעם אחת......היה לי אותו בתפוז חפוז אך בגלל ששיניתי ניק אין לי גם את זה כעת! שבוע קסום לך יקירתיייייי
שלחתי לך תודה לשם הקודם, מאופו לי לדעת שהחלפת שם - מה שלא מספרים לי אני לא יודעת. יאללה אין לי פרצופונים מעצבנים לתת לך,,,,קיבלתי דף שגיעה. ותבדקי בשם הישן,,,,,בטח יש לך שם מלאנטלאפים הודעות עצבניות