שלום

The Green Ape

New member
שלום

אני רוצה לקנות נרגילה הדרישות שלי הם שתהיה יציקה, ושיהיו לה שני יציאות לקשים - איפה מומלץ לקנות והאם טווח המחירים שלי הוא הגיוני (120-150) אני יודע להתמקח טוב מאוד שצריך.......

galgamel

New member
בטחחחחחחחחחח

תראה אחי... לך לשוק הפשפשים.....שם יש 2 חנויות ד"ר נרגילה ומלך הנרגילה....אני קונה את כל מה שאני תריך מהדוקטור כי הוא גם מצ'פר אותי כי אני קליינת של מלא דברים....לך אליו...תצגיד לו מה אתה רוצה....זה יעלה בסביבות ה150 ש"ח....וזה סבבה של סחורה...אותי הוא לא דפק ואני ממש מרוצה ממנו....אם אתה עם אוטו אז תמשיך בר"ח יפת(זה הר"ח של השוק וגם החנויות שם...)....אז תעלה קצת למעלה לכיוון בית מיומנה אז יש שם חנות דיי חדדשה יחסית נרגילות אומ כולתום...גם הוא בסדר...אבל אני ממליץ על הדוקטור.... אחי למרות שאני ממליץ על יציאה אחת כי 2 זה לא ממומלץ(בהזדמנות אני יפתח אשכול על זה).....הוא יסדר אותך גם ביציאה אחת וגם אם אתה רוצה 2... לילה טוב ותתחדש !!! או תתחדשי ....

The Green Ape

New member
או קיי

איך קוראים אותך? למה אם הוא מכיר אותך בשם אני יגיד לו אני מכיר את ???? אני צריך 2 למה אנחנו הרבה אנשים - פשוט אנחנו עושים שכשאחד לוקח השני סותם את היציאה עם האצבע......

galgamel

New member
אז ככה שוב...

לא קוראים אותי....זה לא יעזור לך...הוא מכיר אותי בפנים לא לפי השם.... אל תלך אליו היום תלך אליו יום ראשון כי הוא חוזר בדיוק ממצרים משםפ הוא מביא את הסחורה...לך יום ראשון....עזוב אחי...2 זה לא ממומלץ....הנרגילה מקבלת טעם של גחל מהר מאד....עזוב....תעשנו עם אחד ויותר סבלנות וביותר כיף...עזוב שטויות...

smile2life

New member
נרגילה רגילה

עם צינור אחד וגולה אחת עושה יופי את העבודה. קח בחשבון שגם חלק מהכיף זה לצחוק על מישהו מהחבר'ה שלא מעביר את הצינור במעגל.....

galgamel

New member
יפה אמרת ידידי

זה בעסה לעשן 2.....עזוב אותך...יש פחות עשן....והטבק נשרף ממש מהר....וכמו שאמר ידידי הצוחק על החיים או משו כזה....תמיד אפשר לצחוק על ה"נתקע" שלא מעביר.....תתחדש גבר...

The Green Ape

New member
סבבה

אז אני יאסוף איזה 200 שקל מהפראיירי שלא מבינים כלום, ייקח איתי חבר שמבין (יענו יבדוק אטימות וזה) ישים 120-150 שקל על הנרגילה, 30-40 על החומרים (לא יוצא לי ליסוע הרבה) ויזמין את עצמי ללאפה על חשבונם

galgamel

New member
אז אתה חרא של בנאדם..

אתה תוצאי 150 על נרגילה.....ו50 תקנה פקט שלם של טבק(10 חבילות של 50 גר')....ואז תקנה ב35 ש"ח 20 חבילות גחלים(6 בכל חבילהX20=120 גחלים)...זה יספיק לכם להרבה זמן...תאסוף 240 ש"ח מכולם ותזמין את עצמך למסטיק!!!....חרא של חבר...

The Green Ape

New member
חחחחחחח

צוחק איתך בנאדם - אני יאסוף כסף - ויקנה חומרים לפי זהחבילת טבק מספיקה לשני ראשים וראש מספיק ל2-3 גחלים - נכון?

galgamel

New member
סבבה אחי תקשיב...

כמה הבהרות קטנות לפני שאני זז לים...
חבילת טבק מספיקה ל3 עד 5 ראשים....וגחל מומלץ להדליק לכל ראש גחל חדש....אל תהיו קמצנים...בנוסף תשים שכבה כפולה של נייר כסף....יאללה לים...

The Green Ape

New member
נחש מאיפה חזרתי עכשיו?

כן, מהים - גחל לכל ראש?!? אחי... אין כסף
אין מצב 2 גחלים לראש? (עדיין מרגישים תטעם)

galgamel

New member
חחחחחח....לא אחי

מה זה אין כסף.....אני אומר לך ככה.....אנחנו הח'ברה מעשנים מ=ל=א....בשבוע לוקחים מכל אחד 20 ש"ח וקונים מצרכים...2 פקטים של טבק וחבילה של 120 גחלים...זה לא ממש יקר...בעצם זה בכלל לא...

The Green Ape

New member
תראה

יחסית לסיגריות זה כלום, אבל עדיין לשים 20 שקל בחודש על נרגילה? עדיף לשים את זה על חיפה

למעלה