שלום

Unknown15

New member
שלום

שמי תומר ואני בן 15 מחיפה רק עכשיו שמתי לב שיש פורום של ריקודי עם אני רוקד כבר חצי שנה בערך מאז שחבר שלי טוב שכנע אותי להצטרף לנוער יצוגי חיפה-כרמל (אחלה להקה) וזהו אין לי ניסיון גדול בריקודי עם (כלומר רוב הריקודים שאני יודע זה הריקודים של להקה וריקודי שורות) אבל אני לומד פה ושם ריקודים חדשים...

inbar05

New member
ברוך-הבא תומר ! ../images/Emo9.gif

יש לי שאלה אליך - האם הרבה בני-נוער רוקדים ריקודי-עם ? אם יפתחו חוג לבני גילך האם תהיה הענות גבוהה ?

Unknown15

New member
תראי...

הרבה ? תלוי באיזורים אני יודע שבצפון לא חסר ^_^ וגם יש מקומות שהביקוש יהיה יותר גדול ויש מקומות שהביקוש יהיה יותר קטן אבל למעשה באיזור הצפון יש ביקוש לא קטן (כפי שאני הבנתי) הרבה בני נוער יחשבו בהתחלה שזה טפשי (כמוני וכמו חבר שלי שרק עכשיו הצלחנו "לגייס" ללהקה) אבל ברגע שהם יראו את זה ויתחילו לרקוד הם לא יפסיקו =) נגיד אני למשל לא חשבתי לרקוד (אני בחיים שלי לא רקדתי) עד שחבר שלי דחף אותי (הציק לי שנה שלמה לבוא לנסות) ובאמתי..ואני ממש נהנה וזה כיף מאוד ! אז לסיכום תלוי באיזורים ותלוי בסוג בני הנוער. (לפי דעתי..יכול להיות שאני טועה)

inbar05

New member
לחוגי ריקודי-העם

אין גיל! ילדים, צעירים, מבוגרים מחוללים יחד במעגלים. זה אחד הדברים היפים בריקודי-העם - מתאים לכל הגילאים. יש הרבה "משוגעים" לדבר שהתחילו לרקוד בגיל צעיר כמוני, ואני רואה בחוגים גם הרבה אנשים שהתחילו לרקוד בגיל מבוגר.

שונטל

New member
כתשובה לשאלתך....

גם אני רוקדת באיזור הצפון בלהקה ייצוגית ואני חושבת שאם יפתחו חוג שמיועד לבני נוער באזורנו תהיה הענות רבה.אני בכיף הייתי הולכת להרקדות אבל מפאת גילי הצעיר ובעיות תחבורה קלות אין באפשרותי לגשת להרקדות הלו(שיש די הרבה בצפון). לכן אני חושבת שאם יפתחו חוגי הרקדות פה באזור וגם יפתרו את בעיות התחבורה(אולי הסעות מאורגנות?!?!?)יבואו הרבה בני נוער בגילי(16)ואני יודעת שהם גם ישמחו על כך מאוד.

inbar05

New member
היי - שונטל ותומר החמודים!

פניתי לכמה מרקידים מאיזור הצפון והנושא בבדיקה. כשיהיו לי פרטים מדוייקים אעדכן אותך, את תומר ואת כל המעוניינים.

inbar05

New member
כדי לקדם הרעיון

לפתיחת חוגים לריקודי-עם לבני-נוער דיברתי עם מנהל מח´ נוער בעיריית חיפה והסברתי לו שהרבה בני-נוער פנו בבקשה זו והוא ביקש שתיצרו איתו קשר (8356852-04) כדי למסור לו יותר פרטים מדוייקים; בקשר לאיזורים, גילאים וכו´.

למעלה