שלום..

Adi 666

New member
שלום..

אמ.. יש לי פסנתר הרמן. ושאני מנגנת עליו אז אני מרגישה שהצלילים לא נקיים(הפסנתר חדש..) למישהו יש מושג למה?

Snow Yte

New member
אולי הוא לא מכוון../images/Emo35.gif

כיוונת אותו אחרי שהוא הגיע אלייך

RAmitos

New member
שני דברים

קודם כל- פסנתר נהיה איכותי יותר ונשמע יותר טוב עם הזמן כלומר כמה שהוא יותר זקן ככה הוא נשמע יותר טוב ( בגלל העץ שמתייבש אני חושב) ודבר שני- יכול להיות שהצליל של הפסנתר הוא פשוט לא הצליל שאת מכירה.. יש מגוון של צלילים של פסנתרים מכל מיני סוגים, ויכול להיות שהסאונד של הפסנתר הזה חדש לך ומוזר לך... אלה כל הדברים שאני יכול לחשוב עליהם, קחי בחשבון שאני אולי טועה!

amiros

New member
אח אח...

כמה שזה מוכר. יש לי את אותה הבעייה. הייתי חכם שחשבתי שאם אקנה פסתר חדש הכל ילך חלק...וזה פשוט לא עובד כך. בכמה קנית אתה הפסנתר ? אמיר

B r u l e

New member
אל תזרוק דברים לאוויר בלי לדעת

פסנתר בהחלט לא משתבח עם הזמן, המנגנונים המכניים שבו מתבלים עם הזמן בניגוד לכלי קשת בהם יש חלקים פסיביים בלבד אשר רק משתבחים עם הזמן. פסנתר מגיע לשיאו בגיל 3-5 ואז הצליל שלו מתעמעם והמנגנונים המכניים מתחילים להשחק.

yoni19m

New member
השפעת הגיל על הפסנתר

בעצם שניכם צודקים. פסנתר חדש לגמרי אמנם ישמע טוב יותר בעוד שנה לאחר שניגנו עליו. אבל מצד שני, נכון שלאחר שנים מצבו הולך ומידרדר. ויש לי הצעה שיכולה אולי לתרום לצליל של הפסנתר: לנסות לשנות את המיקום שלו בחדר, ואת המרחק שלו מהקיר.

utoo

New member
בדקת אותו כשקנית אותו ?

האם הצליל השתנה ממה ששמעת בחנות. כי באופן אישי אני יכולה להגיד לך שצריך לנגן על פסנתר לפני שקונים אותו ולהחליט לקנות בין היתר לפי הצליל.לכל פסנתר יש צליל אחר גם אם הם מאותו סוג ואותו שנתון יצור. דרך אגב ל יש פסנתר של 35 שנה והוא נשמה מצויין.

למעלה