שלום

yaara ZZZ

New member
שלום

טוב, אני בינתיים קראתי רק ספר אחד של טרי פראצ'ט (בשורות טובות) וזה כזה ספר חמודדדדד ומצויין ואני רוצה עוד! משוטטות קצרה בפורום הבנתי שאתם ברובכם ממליצים לקרוא את "תרועת המוות" של עולם הדיסק. זה נכון? מה אתם ממליצים?

dino_din

New member
זה אולי יפתיע אותך אבל אני ממליץ על

"תרועת מוות" של עולם הדיסק
או בשמו העיברי MORT. אחרי שתעברי אותו ניתן לך עוד כמה המלצות (כמו "שומרים שומרים", "גנב הזמן", "אחיות הגורל" ועוד...). יום כתום, דינו. >אגב, "בשורות" נכתב כמובן עם גיימן<

FaceLessMor

New member
היי יערה! זאת מור ../images/Emo13.gif

אם את רוצה אני יכולה להביא לך את שומרים שומרים

yaara ZZZ

New member
כן כן כן

היי מור! באמת תהיתי אם את יודעת שיש בתפוז פורום של טרי פראצ'ט. כנראה שכן. וכמובן שהייתי רוצה לקרוא את שומרים שומרים חוץ מזה, מגיע לך קרדיט מסויים על כך שהתחלתי להתעניין בספרים של טרי פראצ'ט, אז תודה!

yaara ZZZ

New member
בסדר

אני אתחיל עם "שומרים שומרים", כי מור אמורה להשאיל לי אותו (מחר?) ולפי מה שהבנתי, הסדר לא משנה, אז אני פשוט אקרא את ההמלצות שלכם.

gaspode

New member
נכון, אבל

בכל זאת לא כדאי לקרוא את "אור מופלא"(ספר 2) לפני "צבע הכשף"(ספר 1), למשל.
Plese HelP This LiTTle doGGie

FaceLessMor

New member
../images/Emo9.gif כן כן.. אני אביא לך אותו מחר !

אסור לשכוח לשים בתיק??

Death of Rats

New member
אמממ.... בקשה קטנה:

לשיחות פרטיות אתן מוזמנת לפנות למסרים, לטלפון, לצ'אט להכל, רק באמת שלא בפורום, זה לא המקום שנועד להן. תודה מראש. הפעם אני לא אמחק אבל להבא: הודעות בסגנון "היי מתוקה, תביאי לי מחר את העיפרון ששכחתי אצלך" וכאלו, ימחקו *פרצוף נבוך*

sour spirit

New member
מנצל"ש לי כאן!~

קיי, אז היום, אחרי שידידה שלי [פיטי, את לא ממש שולתת] אמרה לי שיש פורום של טרי, החלטתי לקפוץ לביקור. אני לא אשקר, עוד לא קראתי את רוב התגובות פה והשרשורים, אבל נאי מקווה שבזמן שבין שיעורי בית, איציק, שיעורי בית, איציק, שיעורי בית, מקלחת, אוכל [מידי פעם], חברים [מידי פעם גם], ספר ושינה, אני אצליח לקרוא!
הקיצקץ, אני חדש פה, אס יו סי. אני כרגע קורא את thief of time של טרי והתמכרתי לכתיבה שלו!! בנאדם גאון!!:] ציטוט נבחר? יש רבים מידי... אני אנסה להזכר במשו שקראתי לא מזמן בספר... what's he done? what's he done? hell be allright, don't woory GOOD *התלהבות* they've just cut his head off אין פה גאונות? כאילו, קיי, זה לא *ה*ציטוט שלו, אבל זה משו!! :)) אז, ההנו לכם מקריאה מרובה של ספריו, למרות שנאי בטח מאלה החדשים שלא שמים עליהם כי הם כולה בספר הראשון, אבל נאי מקווה להפוך להיות אחד מאלה שקרא את רוב [אני בכל זאת מציאותי...הבנאדם מוציא ספר ליום!] ספריו של הגאון-כמעט-מגיע-לרמה-של-ג'וס-האלוהים!!
^_____________________________________________________^

ויימס

New member
כולנו היינו פעם חדשים...

כולנו היינו פעם מלאי חיים והתלהבות... ואז הצטרפנו לפורום וזה עבר לנו.
תתעלמו ממני, אני סתם סתומה.

sour spirit

New member
סתומה, סתומה,

אבל את הגבת לי על התגובה, אז זה הופך אותך למיוחדת...נדמה לי. לפחות זה מה שפעם אמרו לי... אה, ואני גאה [לא במת] ומשייח לבשר כי סיימתי את thief of time וזה ממש ספר שולת!! ^___________^

Death of Rats

New member
But we like you anyway ../images/Emo6.gif

*מקפצת מקיר לקיר* מי אמר משהו על זה שזה עבר?

למעלה