שלום

תומר___

New member
שלום

אני חדש פה בפורום, לאחרונה רק קראתי פה ועכשיו החלטתי שאני מתחיל לכתוב. יש לי שאלה לגבי טרנזיט - נפטון נכנס עכשיו לריבוע עם השבתאי הלידתי במזל עקרב (לשבתאי אצלי חשיבות במפה), מה ניתן להסיק מכך ? האם אפשר לומר שהצורך שלי במשמעת עצמית של שבתאי והשקעה בתחומים שונים נהיית פחות יציבה ומאבדת את הסדר ששבתאי מנסה להסדיר ?? בנוסף נפטון יוצר זווית של 60 מעלות מבית 1 לבית 11, לכוכבים שלי בקשת מה ניתן להסיק מזה ? ועוד שאלה אחרונה - נאמר לי שאצל חלק מהאנשים טרנזיטים מינורים כמו של ירח על כוכבים במפת הלידה לפעמים משפיעים על אנשים מסויימים יום אחרי או יום לפני, האם אפשר לדעת לפי המפה אם זה יום לפני או אחרי ?, ומדוע דבר זה קורה ?? תומר.

היי תומר

לגבי הנפטון - הוא יכול להכניס בעקרון קצת יותר בלבול ודמיון למסגרות שבתאיות נוקשות בחייך, וכך קצת ל`רכך` אותן, ולהפעיל יותר את החלק היצירתי שלך, במקום את החלק השופט והדורשני הפנימי. זהו זמן להתחיל משהו יצירתי, יתכן חוג מסויים, ויתכן שדווקא איזה חוג למשהו רוחני, קצת פחות מעשי, ויותר בעל משמעות כוללת לחיים בכלל, שאולי לה בדיוק אתה זקוק עכשיו. לגבי השישים - זו אפשרות לשתף פעולה עם מוסדות גדולים בכוון מקצועי, שאפשר גם לעבוד איתו וגם להרויח כסף. החיבור בין כסף וחומר לבין החלק הקולקטיבי שאיתו אתה יכול כעת לשתף פעולה - זו מהות הזוית, שעוסקת בצד ההרמוני והמעשי של שתופי פעולה לטובת שני הצדדים. לגבי הטרנזיטים של הירח - אין חוקים נוקשים מדי. נסה לראות מה עובד עבורך, וכך תפעל. נסוי וטעיה - זו הדרך היחידה שאני מכיר.

תומר___

New member
היצירתיות

שלום יאיר, אם הזווית הזאת של נפטון יכולה לתרום ליצירתיות, אז זה אחלה, כי גם יופיטר עכשיו בבית 5 שלי, אבל מצד שני זה הרבה יותר קשה בתקופה הזאת להפעיל משמעת עצמית בנוגע לבית ספר - וזה יותר חשוב ... תומר.

זה בדיוק העניין עם נפטון..

שהוא באמת לא קל מבחינת משמעת, אבל נסה לשנות קונספט ותן לו למצוא פתרונות יצירתיים לבעיות בנושא הלימודים, והוא יעשה את שלו.. :)

למעלה