שלום.....

שלום.....

נכנסתי לפה סתם לראות מה קורה פה ויש לי שאלה : נולדתי ב27/7/80 אני מזל אריה. האקס שלי מזל טלה - נולד ב13/4/81 בהתחלת היחסים שלנו היה הכל יפה וורוד אח``כ עשיתי לו משהו ( שאני מעדיפה לא לפרט) ואז היחסים שלנו התהפכו . אני התחלתי להיות איתו ממש בסדר כשבתחילת היחסים הוא היה זה שמשקיע ומראה לי יותר מידי ואח``כ הכי המקרה הגלגל כאילו התהפך עד שקיבלתי קצת שכל וראיתי שהיחס הטוב שנתתי לו עלה לו לראש והפסקתי עם זה .. עוד נקודה חשובה שבמהלך החברות שלנו עשיתי את הטעות של חיי ונסחפתי איתו ופשוט התנתקתי מהמון חברות שלי בגללו אני לא מאשימה אותו - פשוט היה לנו כייף. אבל לעומתי הוא שמר על קשרי חברות היום - חודשיים לאחר הפרידה שלנו אני בקשר עם כל אותם חברים ש ``נעלמו`` ויותר מזה הכרתי המון חברים ויום יום אני יוצאת ומבלה והוא בבית וקשה לו עם זה הוא לא יכול להתנתק ממני אבל קשה לו לראות שכייף לי ושעכשיו יש לי ---חיים משלי--- אני לא יודעת עם זה קשור למזלות אבל האישיות שלו מאוד חלשה וניסיתי המון לשנות אותו . האמת שעבר עליו הרבה בחיים ואולי בגלל זה הוא כזה רגיש. בכל מקרה אם יהיה לכם איזושהי עצה בשבילי אני אשמח לקבל . נ.ב - הוא מאוד חשוב לי עברנו הרבה ביחד. בתור ידיד אני לא אוותר עליו. למרות שאם יהיה לו יותר טוב אם לא נדבר אני יסכים לזה . אני יותר חזקה ממנו הוא קצת חלש אופי. ועוד נקודה אחרונה קטנה שאני לא יודעת אם היא הכרחית שאנחנו מתנהגים כמו חברים מבחינה מינית. בתודה מראש.. פיפי

למעלה