שלום

LITTLEwind

New member
שלום

אני מעוניינת לדעת אם יש תפקידים בצה"ל שכוללים שהות בארה"ב.

טל ר

New member
בהחלט!

דוגמאות: - טייסים המבצעים גיחות סימולטור בארה"ב. - טייסים המטיסים את ראש הממשלה לחו"ל. - נספח צבאי בשגרירות ישראל בארה"ב. - נציג צה"ל בפרוייקטים המבוצעים במפעלים בחו"ל.

LITTLEwind

New member
אני

אדלג על הטייס כי אני נקבה- ואני לא אתקבל והם אתה יכול לפרט עוד קצת??? אני אצטרך לשלוח מכתבים כבר מעכשיו ללשכה? (אני בי"ב) אני אשמח אם אקבל עוד מידע....ותודה!!!

לאיזה לשכה את מתכוונת

אם הכוונה ללשכת הגיוס - תשכחי מזה אם הכוונה ללשכת ראש הממשלה - זה כבר קצת יותר טוב.... ותגידי שמזל שלחה אותך..

amits6

New member
איזה שטויות אלה בקשר לטייס

היום כל אדם בעל איכויות יכול להיות טייס בסוף הקורס הקרוב יסיימו 3 טייסות ואחת מהם קרב. היום הצבא פתוח 95% ואפילו יותר לבנות אם יש לכן את האיכויות המתאימות. הדרישות הם אותם דרישות של הבנים.

טל ר

New member
פרוט ללא הטייסים

(למרות שכפי שנכתב - לא ממש ברור לי למה) - נספח צבאי: התחילי בשרותך, רצוי כחיילת קרבית. צאי לקצונה. חתמי קבע. כשתגיעי לאזור דרגת אל"מ, כבר תדעי לענות על השאלה טוב ממני. התפקיד רלבנטי באזור התא"ל. - נציג צה"ל בפרוייקטים בחו"ל: לכי לעתודה אקדמית. השתדלי להשתבץ בתחזוקת מערכת הנמצאת כ-5-6 שנים לפני סוף דרכה (כזו שנראית כאילו היא היה צריך להחליף אותה לפני 3 שנים... להגיע לתפקיד לא צריך להיות קשה - מעט רוצים לתחזק מערכת כ"כ ישנה), וכנראה המחליפה לה לא תפותח בארץ. עשי רושם טוב על מפקדייך. כשיתחילו לדבר על החלפת המערכת, הביעי עניין במעורבות בפרוייקט ההחלפה. יש לך סיכויים לא רעים להשתבץ בפרוייקט. כמובן שאין הבטחות. בהצלחה!

New member
רב סרן שמועתי לחש לי..

שקיים תפקיד של מדריכת טיולים בחו"ל לאנשי קבע או משהו כזה. זה מה ששמעתי מאנשים. מציע שתבדקי את זה בצורה יותר רצינית, אולי זה נכון. (נשמע לי אחלה ג'וב שבעולם)

למעלה