שלום

oxymoron

New member
שלום

לכולם אחיי ואחיותי!!! קודם כל גם אני הופתעתי לגלות פורום שכזה. ואני בטוח שיהיה לי המון מה לשתף אותכם. נתחיל כמו בקבוצות תמיכה אני ערן ואני מגמגם :) מגיל 3 בערך... אני אדם רוחני (אחד שמקשיב לקול הפנימי שלו ולאחרים) ולכן חקרתי את התופעה ואפשר להגיד שאני כמעט יודע ממה הגמגום שלי נובע ועל זה ארחיב בהמשך אם תרצו. קראתי כמה דפים אחרוה וראיתי שבטיפולים הרבה עסקתם. אז.. אני לא ממליץ להאף אחד לקחת שום סם בין אם הוא קל לבין אם הוא קשה אני רק יכול לשתף אותכם בחוויותי.. ושוב אני ממש מבקש אל תראו בהודעתי המלצה לקחת משהו שיכול כמו שאומרים לשרוט אותכם. אבל לי.. לי זה עזר. בין שאר התחביבים שלי אני אוהב סמים פסיכודליים..מודה...אפשר להגיד שאני חוקר את התת-מודע שלי בעזרתם. זכור לי במיוחד פעם אחת שנטלתי טריפ (לסד) ובעזרתו חדרתי לתוך התת מודע שלי, חקרתי מה גורם לי להתקע, ממש הבנתי בזמן הטריפ למה זה קורה לי .. למה אני מגמגם. וזה כבר הצעד הראשון אם לא החשוב ביותר לריפוי עצמי. הבנתי שגמגום בסך-הכל מעיד על פחד להגיד דבר מסויים, גם אם לדבר אין משמעות...אם תכנסו לעומק הדברים תראו שבעקיפין יש לדבר משמעות ולכן מגמגים. עוד אני חושב שאנשים מגמגים חושבים קדימה תוך כדי הדיבור.. כלומר אם אני מתחיל לספר בדיחה תוך כדי המשפטים הראושנים אני כבר חושב על המשך וסוף הבדיחה ולכן נתקע. תוך כדי הטריפ הזיתי במוחי את הפעם הראשונה שגמגמתי (גיל 3) זכרון שהיה טבוע במוחי ולא התשחרר אף פעם..אחר-כך תארתי את הסיטואציה לאימי והיא אישרה את דבריי. אבל הכי חשוב למדתי להבין שכל אדם צריך להיות להיות מאושר בחלקו. על מה שנתנו לי אני אומר תודה ומשתדל אף פעם לא לפחד להגיד משהו מסויים. ולכל הפסימים שביננו --> אתם לא באמת פסימים תוציאו תאופטימיות!!! אין דבר שאי אפשר להשיג! ולא זו לא קלישאה. שיהיה רק טוב לכולנו!

RobinhooDw

New member
מגמגם + סמים

לא מספיק לגמגם?

oxymoron

New member
מגמגם+סמים+קבלה עצמית

הלו רובין הוד יקר לידעתך להיות מגמגם ולקחת סמים אינו סותר אחד את השני. הידעת שאדם מגמגם יכול לבצע בדיוק את אותם פעולות שאדם שאינו יכול??? אני בטוח שכן! ואם ספק בלבך אז חבל אחי...קראתי כמה מההודעות שלך וניכר שאתה ממורמר מאוד על עצם היותך מה שאתה וחבל אח שלי חבל! אתה הוא כל העולם! והוסיף ואומר שמחווית אותו טריפ אני כבר לא מגמגמם, מה שעדיין נשאר זה התקעות באמצע מילה וגם זה בקטנה. עם קצת תרגול גם עכבר יכול ללטף חתול

RobinhooDw

New member
פשוט לא מאמין בסמים, חבר.

ממורמר רק משום שהייתי שם והייתי שם. הכי מרגיז אותי החוסר מודעות לחומרת הגמגום. כשאני מסתכל אחורה אני מתרגז כל פעם מחדש, אנשים רואים את זה "כתקיעה קלה" או "כהפרעה לא מזיקה". אנשים לא מבינים שהייתה מעדיף לקבל אגרופים ולדבר ומאשר לגמגם.

למעלה