שלום!

mya 6

New member
שלום!

שמי מעיין. ויש לי שאלה שקשורה בדגים (ממש מפתיע לא?) לפני כמה ימים חגגו לי 16 אז החברות שלי קנו לי אתמול דג קרב!. יש לציין שנורא התרגשתי מכול העיניין וישר התחלתי לחקור אותם : מתי מחליפים לו את המים, האם כדי להכניס לו עוד חבר לאקווריום,וכול כמה זמן מאכלים אותו. עכשיו, הם אמרו לי (בקשר לעינננין האוכל) שמאכילים אותו כול יומיים ורק עיגול אחד כול פעם (האוכל שלו הוא כמו כדורים קטנים בצבע חום). וזה לא נראה לי כול כך הגיוני...הוא יגווע ברעב!.הם אמרו לי שכבר שנה הוא חי באותה מתכונת, אבל זה לא נראה לי. ובגלל זה באתי לפה. אולי אתם יכולים להגיד לי כול כמה זמן מאכילים דג קרב ובאיזו כמות?.

mya 6

New member
ושחכתי עושד משהו..

סליחה שפתחתי שרשור חדש.. אולי יש פה אנשים שזה מפריע להם...?

עוזאבי

New member
באמת מפתיע שאת שואלת על דגים..

לא ציפיתי לזה
, אז קודם כל ברוכה הבאה......אני מקווה שתשתפי פעולה בפורום.... דבר שני מזל טוב דבר שלישי, להתחיל לטפל בדג :),קודם כל אני צריך את הפרטים של האקווריום ( אורך , רוחה , עומק), יש לך מחמם באקווריום? יש לך פילטר באקווריום, יש לך צמחים באקווריום? כמה ליטר יש באקווריום? יש לך עוד דגים חוץ מהדג קרב באקווריום? על איזה אוכל את דיברת? אני יצטרך את הפרטים הנ"ל כדי לענות על התשובות אבל מה שבטוח דג קרב חייב, לחיות לבד!!!. דג קרב יכול לחיות 3 שנים, הכל תלוי באיך שאת מטפלת בו. בהצלחה!!!

mya 6

New member
וואי.. איזה סיבוך...

אני אתן לך את כול הפרטוים שבקשת יותר מאוחר... כשאבא שלי יחזור הבייתה... למה אין לי מושג איך מודדים את כול הדברים האלה!. הדבר הכי טוב שאני יכולה לעשות זה לתת לך כמה תמונות שאולי 0אני בספק) יוכלו לתת לך מושג על הדג שלי..

Suikun

New member
תני לי לנחש..

קנו אותו בהפנינג? :\ חבל. מישהו חייב להפסיק את ההתעללות הזאת.

עוזאבי

New member
טוב הצלחתי להבין שחוץ........

מדג ואקווריום אין לך כלום
, טוב אז אני ממליץ לך לקנות בדחיפות משאבת אויר + צינור סיליקון פשוט + אבן אויר כי לפי מה שראיתי אין לך פתחים לאויר, אני ממליץ לך לקנות גם פילטר קטן (אני צריך את המידות המדויקות כדי להגיד לך איזה פילטר לקנות), מומלץ לקנות לו צמח קטן ונחמד מפלסטיק .... ואם את יכולה לצלם את האוכל שלו כדי שאני יידע על מה מדובר, בכל מקרה, תחליפי 50 אחוז מהמים כל 3 ימים...ותתיעצי עם עוד אנשים כי אני לא מבין בדגי קרב ממש בהצלחה!!!!!!!

mya 6

New member
דווקא יש לו פתח לאויר..

אמרו לי שאסור לסגור לו כי הוא יכול לחיות רק שעה עם פקק סגור...

mya 6

New member
זווית על..

זה דרך הפתח שלו... זה אקווריום דיי קטן.. לא נראה לי שיש מקום לכול הדברים שאמרת...

עוזאבי

New member
טוב ראיתי את האוכל.....

כנראה מדובר על אוכל מהסוג הכי חרא שיכול להיות, תקני את האוכל של טטרה עם מחזק צבע............ עכשיו יש לי שאלה אלייך, את מוכנה להשקיע באקווריום 50 ס"מ? כי כל הדברים שאמרתי לך יעלו יותר מכל המתנה הזאת וגם אפשר להגיד שזאת התעללות....

mya 6

New member
או קיי.. אבא שלי חזר הבייתה..

אורך-45 ס"מ רוחב- 15 ס"מ וגובה- 30 ס"מ אין לי שמץ אם זה חרא או לא... גם אין לי שמץ איפה הם קנו אותו... בקיצור... אני אלך לקניון בביאליק ואשאל...

mya 6

New member
אגב..

השם שלו זה יואן. יואן מגרגור (
) וזו היד של אחותי הקטנה-ניצן.. (אל תנסו לשאול..)

adiemus

New member
חמוד מאוד

אבל אם את רוצה שליואן יהיה טוב תיקני לו אקווריום יותר גדול עם כל האמצעים הדרושים לדג ,תביא לו עוד איזה חבר או שניים ואני בטוח שגם את וגם יואן יהיו יותר שמחים

גלעד cool7

New member
אגב אני מכיר מישהו שמגדל דג

קרב עם עוד דגים באקוריום גדול. מידי פעם הוא מקרב מראה לזכוכית של האקוריום...
תבינו מה הולך שם

למעלה