שלום

nicy2001

New member
שלום

אני מתחיל להרגיש שאין לי טעם לחיות יותר, כי כל דבר שברצוני לעשות או כדי לנסות להתקדם שלב קדימה צריך להשקיע בכסף אתמול החזירו לי תשובה מביטוח לאומי שאני לא מקבל הבטחת הכנסה וזה מאוד הכניס אותי לדיכאון רציני , כל מה שבא לי לעשות עכשיו זה להתאבד וכך לברוח מהמציאות הזו. אבל קשה לי לבצע זאת , כי אני חושב על אמא שלי זה יכאב לה כשאני אומר לה דבר כזה היא חושבת שאני צוחק. מה לעשות?? יהודה

רומי1770

New member
אחי הצעיר- יהודה....

אני לא כל כך מעודכנת ... מדוע אתה מבקש הבטחת הכנסה ? אבל... לא חייבים הרבה כסף כדי להתקדם בחיים. מקרה קלאסי הוא של ממציא הקוקה קולה, שהשקיע 5 דולר... תראה איפה החברה שלו היום.... טוב , אולי זו דוגמא לא מייצגת, מה שאני מנסה לומר, זה שאם תמצא במה אתה טוב, במה אתה כשרוני, אני בטוחה שתמצא את הדרך להתקדם, מתחילים בקטן , בלי הרבה צפיות, נהנים, עושים, זה מה שבאמת חשוב. תחשוב על זה... לוותר הכי קל, לאבד תקווה מאוד קל, להתאמץ ולהלחם , קשה , אבל זו הדרך היחידה לכוון את עצמך לחיים נורמלים ותקינים.

nicy2001

New member
אני יודע שהדרך קשה אבל...

לפני 5 חודשים הגשתי בקשה (ולקח להם הרבה זמן עד שהם החליטו) בקיצור נגשתי לקורס בניית אתרים , נאלצתי לעזוב את העבודה כדי שאני יוכל ללמוד אומנם עבדתי שם פחות מחודש ואפילו לא נהנתי בעבודה הזו. ועשיתי מין סקר קצר וגיליתי שאין לי סיכוי למצוא עבודה כשאני לומד אפילו לא חצי משרה. לכן הגשתי בקשה בביטוח לאומי. אחת הסיבות לבקשה היא בגלל המשפט שהיה לי , לפני 10 חודשים הייתה לי תאונת דרכים , ואני האשם. במשך ארבעת החודשים האלה מאוד סבלתי. אבל אפשר לומר שאני קצת התעודדתי עכשיו בערך לפני שעתיים התקשרו אלי מחברת כוח אדם והציעו לי עבודה בקרית מלאכי , כולי תקווה שיקבעו לי ראיון כמה שיותר מהר , כי נימאס לי להיות בבית. ושבוע הבא אני גם מקבל את הרשיון שלי בחזרה אחרי שלילה של שלושה חודשים אומנם זה לא היה בקיצור אבל נהנתי לשפוך את ליבי תודה על העידוד יהודה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יהודה, מי יודע - אולי זה לטובה?

לפעמים דווקא כשנחסמת אפשרות אחת, נפתחות 3 חדשות? אז אין הבטחת הכנסה. אבל בכל זאת, מה כן יש? מה האופציות שלך להמשיך להתקדם בחיים, להתפרנס בזכות עצמך? בדוק את זה. לימודים זה דבר טוב, חשוב. אבל יש להם הרי מטרה - והיא לעזור לך למצוא עבודה. השאלה אם הלימודים האלה באמת יעזרו לך למצוא עבודה... כדאי להתחיל לבדוק את השוק, לחפש. ואל ייאוש! זה נורא כואב להתאכזב כשמצפים למשהו, יש יום יומיים שבהם ממש כואב, אבל תאמין בעצמך ואתה תקום על הרגליים. יש לך תמיד את עצמך ואת הכוחות שלך לסמוך עליהם, זה יותר חשוב מהבטחת הכנסה.

nicy2001

New member
כן אבל......

הלימודים האלה לא היו לטובה אחרי חודש התברר לנו שהמכללה על סף פשיטת רגל אבל הנהלת המכללה החליטה שהלימודים כן ממשיכים אבל בקיצור נמרץ אומנם כמעט ולא למדנו אבל אגרנו ידע נוסף. אני גם קניתי ספרים בנושא הזה אבל קשה לי ללמוד כשאני לא מורכז כל הזמן הרגשתי שאני מבזבז את זמני , ושאין לך הכנסה אתה רק חושב על המינוס הגדל בבנק. ועדיין הרגשתי שבזבזתי את זמני בקורס הזה בשנה האחרונה אני השלמתי את ההשכלה שלי וגם לקחתי קורס פרטי נוסף טכנאי מחשבים , הבעיה היא שאין עבודה בזה , אבל תמיד יש מישהו שאני מכיר שיש לו בעיות במחשב ואני משתדל עד כמה שאני יוכל לטפל. לפחות זה מה שמחזק אותי ונותן לי הרגשה טובה.

למעלה