שלום! אני חייב חומר על כל אחד מחברי להקת הביטלס אתרים סיפורים ה-כ-ל בבקשההה תודה
S sAtLaN HoReS New member 22/11/03 #1 שלום! אני חייב חומר על כל אחד מחברי להקת הביטלס אתרים סיפורים ה-כ-ל בבקשההה תודה
ד דקלה9 New member 22/11/03 #2 ? זו אופנה חדשה, לבקש דברים כאלה? שום דבר אישי, אבל אתה החמישי כבר, לפי דעתי. מה אתה צריך לדעת? השאלה כללית מדי.
? זו אופנה חדשה, לבקש דברים כאלה? שום דבר אישי, אבל אתה החמישי כבר, לפי דעתי. מה אתה צריך לדעת? השאלה כללית מדי.
ב באדוּלינה New member 23/11/03 #4 בד"כ, אין לנו כמויות מסחריות של מידע בראש. יש מאמרים,קישורים ויש גוגל! מה הבעיה?
I i love lucy New member 23/11/03 #5 אני נגנבת מה- חזרזיר בחתימה שלך כל פעם... חחח חיה קטנה מאוד! איזה חמוד! IIII @* >*@ J איזה פרצוף חביב...
אני נגנבת מה- חזרזיר בחתימה שלך כל פעם... חחח חיה קטנה מאוד! איזה חמוד! IIII @* >*@ J איזה פרצוף חביב...
ב באדוּלינה New member 23/11/03 #6 חחחח הוא באמת חמוד../images/Emo9.gif והכי דומה לי באופי אני חושבת, וגם איה קצת טוב נו, אני ותסביכי פו הדוב שלי זה לא לפורום
חחחח הוא באמת חמוד../images/Emo9.gif והכי דומה לי באופי אני חושבת, וגם איה קצת טוב נו, אני ותסביכי פו הדוב שלי זה לא לפורום