שלום

שלום

לא יודעת אם אתם זוכרים אותי עדייייי בטח זוכרת פעם הייתי כותבת כאן תחת השם רוצה למות אבל מישהו לקח לי אותו והסימן שאלה שהוספתי לשם שלי דווקא די מתאים... נטשתי את האתר הזה והפורום הזה אחרי שנפגעתי מאוד דיברתי בצ`ט של סהר עם אחת המתנדבות והיא פגעה בי, כמו שלא פגעו בי מעולם הרגשתי מאוד בודדה, אם אפילו סהר מתנהגים ככה, מה נשאר? אבל היום אני באה מחוזקת יותר ואני רוצה להגיד לך, אותה מתנדבת, אם את מזהה שההודעה מיועדת אלייך את טעית טעית בתגובה שלך כלפי אדם שרצה לסיים את חייו והעובדה שהיום אני כבר לא חושבת על כך כל כך הרבה זה לא בזכותך את לא עזרת לי בכלל להיפך! זה למרות השיחה איתך ולמרות הדברים הפוגעים שאמרת לי למרות הכל אני כאן וסתם לחברים שמתענינים בשלומי: אני ללא טיפול בכלל הפסקתי את הטיפול אצל הפסיכיאטרית ואצל הפסיכולוגית אני לא לוקחת כדורים וגם ההורים שלי חזרו לסורם אבל אני איכשהו מחזיקה מעמד עד הנפילה הבאה...

רומי1770

New member
wellcome home

שלום לך, רציתי לומר לך שאת אמיצה, קשה לחזור למקום שנפגעים בו, קשה לתת שוב אמון במערכת... הייתי שם אני יודעת... אז ברוכה השבה, רומי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום לך

אני אמנם לא זאת שדיברה איתך, אבל נראה לי בכל אופן שכתבת את הדברים כפי שכתבת כי יש לך שאלות וברורים שאת רוצה לעשות סביב העניין ההוא. אז את בהחלט מוזמנת להגיד מה פגע בך ואפשר לדבר על זה, גם כאן על הבמה הציבורית כפי שבחרת. אך מה שכן, לא מקובל לפזר ביקורת מעורפלת שלא ברור למה היא מפונית... זה מונע מאחרים לקבל עזרה שהם כן מקבלים ובכך יש פגיעה. אני מקווה שאם לא עזרה מקצועית ואם לא שינוי ביחס ההורים, מצאת לך או תמצאי לך דרך לעזור לעצמך מעבר ללסמוך על המזל, שדברים יסתדרו מאליהם. כי מניסיון, זה בדרך כלל לא כל כך קורה. יש חשיבות ללקום ולעשות צעד למען עצמך (ולא רק נגד עצמך) כדי לצאת ממצבים מכאיבים ושליליים.

רוצה למות מתוקה

היי מה שלומך שמחתי לשמוע שטוב יותר מקווה שימשיך ככה חשבתי עליך המון ותעשי לי טובה פעם הבאה שאת נעלמת תודיעי לפחות המוח שלי הסתובב במלא מחשבות ודאגה בקשר לסהר הצעה ממני אם נפגעת ממישהו שם תעלי לאי סי בערב או לאישי ופשוט תבהירו דברים זה יכול לעזור מה גם הצעה ממני בפורום זה לא כזה נכון לדבר על זה לכל דבר יש את הזמן והמקום אני לא יודעת מה קרה בינכם אבל אני מעריכה שאם תגיעי לשיחה אז תוכלו ללבן דברים מה שכן אני בטוחה שאף אחד לא התכוון לפגוע בך אז חשוב לדבר על זה שלך עדיייייייייייייי

למעלה