שלום!

Layeb18

New member
שלום!

אני חדש כאן, אני בן 18, ולא מתגייס, רציתי לדעת אם יש כאן עוד כאלה?

CIRCUS CAT

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כן,יש כאן כאלה

o r e n z

New member
אני מסרב לרצוח

המממ...יש לי בעיה להשתתף ולקחת חלק בארגון שרוצח אנשים...

רוצח אנשים?!

אתה חלק ממדינה שנותן לך הרבה משנולדת ואפילו דברים שלא חשבת עליהם!! הצבא הוא חלק ממסגרת ההגנה שלנו על עצמינו מפני מבקשיי רעתינו ושונאינו המבקשים להשמידנו!! לרצוח אנשים?! זה נראה לך אנשים? אלו בהמות חיות לא אנשים אלו המסוגלים להכנס לבתוך בית ולירות לתינוקת מסכנה בראש,פגיעה ישירה! להרוג חפים מפשע בתוך אוטובוס-דבר שהצבא הנזהר שלא מעולם לא יעשה.אצלנו מעמידים למשפט משהו שבא לעברו מחבל והוא ירה בו כהגנה עצמית ולא אמר לו קודם :"עצור או שאני יורה" המדינה שלנו הכי עדינה ומדקדקת שיש.אז לי נראה שאתה צריך לתרום למדינה שלך כי מבחינה מסויימת אולי בזכותם אתה חיי כי הם מגינים עליך יום יום! זו כפיות טובה!!

o r e n z

New member
"חיות אדם"?

"כפיות טובה"? אני מסרב לרצוח - זה לטובת כולם שלא יהיו מלחמות. אבל לעצם העניין - מתי לאחרונה פגשת פלסטיני או ערבי? יש לי דוד פלסטיני אזרח ישראל ("ערבי ישראלי") ואני חיי בקומונה יהודית ערבית. אני לא חחי אם "חיות אדם" ואף אחד לא ראוי שיקראו לו ככה. את מציגה אידאולוגיה גזענית - שמת לב כמה היא קרובה לנאציזם? נ.ב: "הצבא שלנו" - צבא ההגנה כבכול - פוגע כל הזמן בחפים מפשע - במחסומים, בסגרים, המניעת טיפול רפואי, בהפצצות על מרכזי אוכלוסיה- ובכלל בכיבוש הצבאי שמונע אפשרות לחיים סבירים. אבל אני משאר שבעיניך זה לא נחשב - כי פשוט לדעתך אין פלסטיני חף מפשע. אלימות בכלל לא מגינה אלי - אלא רק ונגדת את המטרות שלי - יצרת חברה ללא אלימות נכיור ודיכוי.

לפוצץ אוטובוס מלא-צה"ל החיים לא היה

איזה כיבוש צבאי??? זו המדינה שלי!! זנה שהם חצופיעם ופוגעים בנו,ואח"כ אומרים טוב,אנחנו נפסיק אם תתנו לנו "קצת" מארץ ישראל... עעעעאאאלק כיבוש.. זו אדמתו של העם היהודחי!! על חלקים שלך מתחשק למסור סתם ככה בלי התחשבות בכלל נהרגו המון יהודים בקום המדינה,אז מה,דמם נשפך לשווא בגלל אנשים כמוך שלא רואים טאת זכותו של העם היהודי על כ-ל א"י?! הם משתלטים לאט לאט,תעשה טובה,בסדר?

Dolo

New member
ואם אני נזיר בודהיסטי...

האמונה שחתיכת האדמה הזו שייכת בזכות לעם היהודי עדיין חלה עליי?

o r e n z

New member
האדמה הזאת היא לא של אף אחד

לא אמרתי של מי השטח- פשוט בגלל שאני לא מאמין שאדמה "שיכת" לאנשים אני רק מציין את העובדה ש 3.5 מליון פלסטינים חיים תחת שלטון צבאי- ללא זכויות בסיסיות. צה"ל מעיז ועוד איך לפגוע בחפים מפשע- דיר יאסין, קיבייה, הפצצות בשטחים - אבל לא צריך לחפש מקרים חריגים- ההימצאות של הצבא בשטחים (הכיבוש) פוגעת יום יום בחפים מפשע. כל צבא וכל מלחמה פוגעים גם הם בחפים מפשע.

g r e e n n i r

New member
כל הכבוד לך ידידי הצעיר

אל תעשה את הטעות שאני עשיתי - אל תתגייס לצבא הכיבוש והרצח

למעלה