שלום :)

• פותח הנושא coka
  • פורסם בתאריך

coka

New member
שלום :)

וואו.... אני מתפלאה איך פורום כזה נפתח רק עכשיו :) אז היי, אני חדשה פה, קוראים לי אלה ואני בת 15 :) מתופפת,חובבת שינה, לא מוכשרת בתחום הציור (הלוואי והייתי, החלום שלי להיות מקעקעת..... חח עצוב) אבל כשיש מוזה עושה פונטים (בכתב יד, לא מחשב) כמעט תמיד באנגלית ו.... לפעמים אפילו יוצא יפה :) וכל מיני טרייבלים למיניהם... עדיין לא יצא לי לעשות גרפיטי ענק כזה כמו שאני רוצה, להשקיע בו את הכל ושיצא משו יפה באמת.. אבל מקווה שעוד יצא :) ו..... בתור אנשושים שפשוט נולדו עם כישרון ציור, אני חייבת לשאול... ואם תוכלו תענו לי: אתם חושבים שניתן ללמוד לצייר? כלומר, אדם בלי פרספקטיבה מיוחדת לציור. חושבים שאפשרי? בבקשה תענו לי בכנות, כל תשובה שהיא דעתכם בכנה. אני מתחבטת בשאלהזו כבר כמה שנים, כי מדובר פה בחלום של ממש. תודה מראש :))

virs

New member
אין כזה דבר

אין אדם שנולד מוכשר .. עם קצת רצון והרבה אימון הכל יכול להיות תנסי הרבה אני עובד שנה וחצי על גרפיטי נון סטופ מידי יום ביומו השתמשתי במספיק דפים להרוס את כל יערות הגשם ואני עדין לא תותח !

Double A

New member
בטח שאפשר

למשל אני בבית ספר לומד מגמת אומנות והכל זה עניין של ניסיון תתמידי יהיו תוצאות תתחילי להשקיע ואחר כך תזניחי הכל ילך קפוט. מה שאני אומר לך שאם את בור ועם הארץ בכל מה שקשור בלהחזיק עיפרון או כל דבר אחר ביד כדאי לך לברר על חוגים וקורסים של ציור ורישום, את לומדת טכניקה ושליטה על היד. בהצלחה!

coka

New member
הממממ.... בענייני פונטים וכאלה יש

לי יציאות, וכבר יצאו לי דברים חמודים... ודווקא יש אנשים שנולדים עם כשרון של ציור, שזה בא להם טבעי בדיוק כמו אנשים שנולדים עם שמיעה מוזיקלית יותר מאחרים וכו'. אני כל הזמן על דברים כאלה, אני מתאמנת ומשפרת את עצמי לאט לאט ומפתחת רעיונות חדשים כבר שנה וקצת אבל אין לי מושג בעשיית האותיות שאופייניות יותר לגרפיטי, בכתב במדהים המתחבר, ובמיוחד... אחחחח... ההצללות...... הלוואי שהייתי יודעת על איזה חוג רישום או משו בסגנון, אבל גם אם הייתי יודעת אין מצב שבעולם.... אני במד"א ובעומס טוטאלי של לימודים וחיים, אין זמן בשיט :\ חפיייף....

Double A

New member
לומדים

גם אני לא כזה ענק ..אפשר להגיד גרוע
אבל לאט לאט.. גם זה יבוא

shorty14

New member
מתוקה כנסי לפה...

בתכלס זה סתם תירוץ של אין לי זמן....אם באמת זה חשוב לך ויש לך את הרצון ורואים שיש לך את מבטאת את זה ועוד שנייה גומרת "אחחח ..." כאילו סבבה אחותי אם את אוהבת את זה תשקיעי ותראי תוצאות. גם לי אין מושג בציור וממש לא כשרונית אבל חבר שלי גרר אותי לזה ומפה לשם אני עושה בשבילו סקיצות חמודות....בקיצור מה שאני מנסה להגיד לך זה שאם את באמת רוצה את יכולה...רק תשקיעי.

למעלה