שלום

Mr Invisibilety

New member
שלום

שלום לכל האמהות והאבות הגאים :) טוב אז אני אתחיל, אני ניר. אני בן 15.. כן כן אני קטן צעיר וכו'... אז ככה... מן הסתם אני הומו... ואני מבקש שאף אחד לא יגיד לי שזה לא יכול להיות שאני צעיר וכו'.... כי זה אצלי כבר מגיל קטן.. ממש קטן.... ועברתי תקופה קשה לאחרונה ורק לא מזמן התחלתי להשלים עם זה ולקבל את עצמי.. <למרות שזה נישמע מוזר> אבל. לאחרונה עולות אצלי הרבה שאלות.. ואני חושב עליהן בלי הפסקה ואין לי תשובה.. ואני בנאדם שלא יכול להישאר ככה בלי תשובות לשאלות מסויימות אני חייב לדעת הכל... מה גם שאין לי עם מי לדבר.. כי אני לגמרי בארון. אף אחד לא יודע עליי... בגלל זה החלטתי לשפוך כאן את הלב.. אתם אנשים מבוגרים ואני נורא אשמח אם תגיבו ותענו לי על השאלות... או לפחות תנסו....אז תודה מראש.. מאז שאני זוכר את עצמי תמיד חלמתי על להיות "גדול" ללכת לעבודה לחזור הבייתה לבית חם עם אישה וילדים קטנים לחיות חיים רגילים כאלה שמחים... זה תמיד היה החלום שלי... נו אתם יודעים.. וחשבתי על זה.. ש...זה פשוט לא הולך לקרות. ולא רק שאני הולך לאכזב את המשפחה שלי את כל המשפחה אלא אני מאכזב גם את עצמי? יש פה סתירה קטנה אני יודע... אני מן ילד טוב כזה <אבל ל-א חננה> אני ילד של אמא.. ופתאום זה ניתקע.. הומוסקסואליות.. ובוא נעזוב את הקטע שההורים שלי יישברו <במיוחד אמא> כשהם יידעו... על אבא אני בכלל לא רוצה לחשוב... הוא בנאדם קשה הוא מסגול להעיף אותי מהבית... שלא נדבר על אחי ההומופוב בן ה18.. אני נורא מאוכזב שלא יהיו לי ילדים משלי.. זה החלום שלי זה מה שתמיד רציתי... חשבתי על לנסות לשנות את עצמי.. אבל זה לא הולך.... אני לא יכול לחיות בהכחשה.. אני לא רוצה להתחתן עם אישה ו.. לדעת שאני בעצם הומו?! יש לי עוד הרבה דברים שמציקים לי ורע לי בגללם כי נורא רע לי בתקופה האחרונה.. מלאה בכי.. ואני עובר את התקופה הזאת מאוד מאוד לבד.. אני בדד כזה. לצערי... אז ככה שאין לי עם מי לדבר.... אני אשמח אם תגיבו... אני רוצה לשמוע עליכם... ואם מישהו יירצה לדבר איתי.... שיחות כאלה.. אז יש לי אייסיקיו... אני אשמח לתת אותו במסרים סליחה על ההצפה (למרות שיש לי עוד מלא דברים לכתוב) ותודה רבה רבה על ההקשבה.. המשך יום נעים לכולם! ניר. נ.ב. אני יודע שאני עדיין צעיר בשביל לחשוב על הדברים האלה... משפחה והכל.. כי סה"כ יש לי עוד מלא מלא זמן... אבל....... ביי בינתיים :)

אתה ממש לא לבד, ניר

למזל, אתה חי בתקופה שבה קשה מאוד להתלונן על בדידות ו"אין עם מי לדבר" להומואים ולסביות צעירים, אפילו אם הם בארון. כנס לאתר של ארגון הנוער הגאה: http://www.igy.org.il/ ותראה כמה עוד המונים כמוך יש בכל רחבי הארץ וכמה דרכים יש לך לקבל ייעוץ, תמיכה וחברה. בהצלחה

היי שלום לך

אני רואה שמטרידים אותך שני דברים עיקריים שאני חושבת שמשותפים להרבה הומוסקסואלים בגילך 1.קבלה של הסביבה הקרובה יותר ופחות 2. המשפחה העתידית ולגבי שני הדברים אני מאוד אופטמית ברב המקרים רב הסביבה הקרובה מקבלת ולגבי המשפחה יש לנו פה את אבא גאה שאתה יכול ללמוד ממנו איזה משפחה נפלאה זוג גברים וילד יכולים ליצור באופן כללי העולם משתנה לטובתנו כרגע ויש יותר ויותר אפשריות לזוגות חד מינים להקים משפחות טובות. תבוא תמיד יש כמה פורומים של גאווה צעירה שיכולים לעזור לך גם. בתפוז בוואלה ובטח יש עוד.

פרח7

New member
הי ניר

אחחחחחח מה אגיד לך חמוד? הקושי שאתה מתאר הוא הקושי הכי גדול בהומואיות הקושי להיות בארון, הפחד ותחושת אשמה ומחויבות למשפחה ולסביבה. הייתי שם, ויצאתי. וכמוני יש עוד הרבה לסביות והומואים שיצאו מהארון. חלקנו גם מגדל ילדים (ויש בארץ מאות ילדים להורים הומואים ולסביות). לפעמים כשאתה בתוך סערת הרגשות, הבכי הוא פורקן טוב. אבל תזכור, חמוד, שאתה לא לבד. אתה לא ההומו הראשון ובוודאי לא האחרון ויש הומואים בוגרים רבים שהם מאושרים בחייהם... לכן, גם אם תהיה הומו כשתגדל... אתה עדיין יכול להיות אדם מאושר וזה מה שחשוב , לא? לא משתמשת בICQ אבל אם בא לך אתה יכול לשלוח לי מסר.

פרח7

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

חושבת עלייך וישר עולות לי מחשבות יפות... גררררררררררררר...........

פרח7

New member
הממממ... שאלה מכשילה...

הכתר.... הוא של נסיך או של נסיכה?

s h l o m k e

New member
אהלן ../images/Emo70.gif

אתה מוזמן לכתוב גם בפורום "גאווה וזוגיות גאה" .....
יש שם המון גולשים בגילך, גדולים ממך, וקטנים ממך ....

colourful

New member
ניר חמוד ../images/Emo24.gif

אני שמחה שבחרת לכתוב פה, פה אתה יכול לראות שאנשים בדיוק כמוך הגשימו את החלום הזה שלך שאתה כל כך מפחד שתאלץ לוותר עליו. אין לך מושג אילו שינויים והתפתחויות קרו ב-10 שנים האחרונות, אז תאר לך מה יהיה פה בעוד 10 שנים, כשתהיה בן 25 והחששות האלה שלך יתחילו להיות ממש רלוונטיים. אני מדמיינת לעצמי עולם כמעט אידיאלי עבור משפחות הומולסביות, עם כל הזכויות והאפשרויות, ולא נראה לי שאני בלתי מציאותית, זה יקרה. נראה לי שבמקום לדאוג לעתיד, כדאי לך להתרכז דוקא בהווה, ויש הרבה אפשרויות לנערים בגילך, קבוצות ומקומות מפגש, כדי שלא תהיה לבד בתוך כל זה. אני מניחה שבאמת בפורום "גאווה צעירה" יוכלו לתת לך יותר אינפורמציה ממני על המפגשים הנ"ל, וגם ב"קו הלבן". ולצערי, גמני לא משתמשת באיסיקיו, מסנג'ר הולך? ותמשיך לכתוב פה, תרגיש חופשי לכתוב ארוך ואל תפחד מהצפות, כתבת שיש לך עוד הרבה מה לומר...

אבא גאה

New member
שלום ניר

החששות שלך מוכרים לי מאוד אני מרגיש שהייתי בדיוק במקום שבו אתה נמצא כיום כמו שכבר הציעו לך כאן, אתה יכול בימינו לא להיות בודד יש את קבוצות הנוער וארגון הנוער וכו'... תמיד תוכל להתחיל מלשוחח איתנו כאן, או להתקשר ל"קו הלבן" ולשוחח עם אחד המנדבות שם. בכל מקרה, קבל
וביי בינתיים... (אל תחשוש להציף אותנו בדברים כתובים, כולנו שוחים בזה היטב
)

Mr Invisibilety

New member
תודה רבה רבה לכולם על ההיענות :)

אני מרגיש הרבה יותר טוב.. ברצינות הייתי צריך לשפוך את זה.. זה כבר נגרר הרבה זמן.. שוב תודה :) ניר.

למעלה