זה באמת מעצבן, לבוא לסטימצקי ולראות את כל הספרים של פראצ'ט במאה וחמישים שקלים ואז לחכות עוד כמה חודשים טובים עד שתצא הגרסה הנורמלית עם הכריכה הרכה (שזה הרבה פחות נוח, אבל צריך לחסוך...). הו, וול...*_* ברוך הבא!
יש לי רעיון! מעכשיו, עושים לכל החדשים טקס קבלה- אומרים להם לשחוט חתול ו-לא. אתה צריך להגיד: 1. מה הספר האהוב עליך. 2. דמות אהובה 3. קטע אהוב. 4. פרט, נמק, הסבר, גזור, הדבק ושלח לכל החבר'ה!
יש לך שלושה י- יום- חמש דקות לענות על השאלות (כולל להדביק ולשלוח לחבר'ה) או שאנחנו לא מקבלים אותך לפורום! בכל מקרה יש פה יותר מדי אנשים ואנחנו לא עומדים בעומס של לקרוא את כל ההודעות של כולם! ...ואני רוצה את הפרח שלי בחזרה!!! (אל תתייחס אליי, סתם התחלקתי קצת על השכל... ובכל זאת, תענה! זה רעיון יפה לעשות טקס קבלה! כשאני הייתי צעירה לא היו עושים דברים כאלה!! הא, הנוער של היום...)
תני לאיש להסתגל לראות את המקום, ואז שיחליט לבד אם הוא רוצה או לא. מה זה השאלות האלה?! בקיצור תקיפי את אנק מורפורק, 50 שכיבות שמיכה מעל נובי ואל תחזירי בלי רינסווינד. שמעת?!
ולמדתי את זה לפני 4 שנים! קצינה דיברה איתך? זה לא שבירת דיסטאנס? אני זוכרת כשחזרתתי מהטירונות בהתחלה עוד הייתי דופקת בדלת לפני שפתחתי אותה. הייתי צעירה מאוד מאוד, לשמחתי זה עבר לי.
איתי במשרד. אין לי דיסטאנס איתה, מן הסתם. כשאני הייתי חוזרת מהטירונות והקורס, הייתי מדברת עם אחיות שלי כאילו אני מדריכה: "זה נראה לכן הגיוני שאני חוזרת הביתה ומוצאת את המטבח במצב כזה? שזה לא יקרה שוב!" והיה לי דחף עז לתת לאנשים הקשבים כל הזמן... "לקבלת סבתא, המשפחה תעבור לדום. הקשב, סבתא!"
יש פה שני אנשים שלא היו כאן אתמול... (חושבת במאמץ... נורה!) ריינבירד ולורד ביגפוט! (בקול נוטף ארס) שלום- שלום! איפה הייתם בזמן שאנחנו קרסנו לנו??? אתם לא יודעים שמי שעוזב את הפורום הזה יותר מפעם אחת קם בבוקר ומוצא את עצמו... לא עוזב פורומים יותר????? (גם חמישה סימני שאלה זה נחשב) אם עדיין המשכתם לקרוא את ההודעה ולא נבהלתם, כה לחי! אתם שייכים לפורום הזה. אל תעזבו אותי שוב!!! (מחבקת את הרגל של אחד מכם ומתייפחת מרה) ארר... אני באמת מקווה שלא הבהלתי אתכם.