שלום...!!!

chcago

New member
שלום...!!!

היי, אני חושד שיש לי cfs, ברצוני לקבוע תור לרופא מומחה, מה לבקש מרופא המשפחה שלי, אני `בכללית` באיזור הדרום ונמצא גם בירושלים, תענו ותבורכו, תודה.

קודם כל, תציג בפני רופא המשפחה את

הסימפטומים שלך ותן לו לשלוח אותך לבדיקות שהוא מכיר. שלב ראשון - צריך לשלול בעיות ידועות כמו: אנמיה, בלוטת תריס, הסטוריה מחלת הנשיקה ועוד. אם הרופא אומר: הכל תקין!! אז שווה לבקש הפנייה לרופאים מומחים. גם אז עדיין יכול הרופא לחשוב על כל מיני כיוונים: ריאות, נפשי, דלקות כרוניות, סרטן גם את אלו צריך לשלול. CFS מאובחנת בדרך כלל מהחיבור בין תמונה קלינית (הסימפטומים שאתה מתאר) לבין שלילת כל סיבה ידועה לבעיות הקיימות.

chcago

New member
הלכתי לרופא המשפחה ו...

הוא אמר שאני מקשקש, ושגם אם היה לי את זה אין לזה טיפול מה דעתך. ותודה על תגובתך.

ornelia

New member
שלום לך,

לא כל רופאי המשפחה מקבלים את המחלה שלנו, למזלי בהבחנה הראשונית ע"י רמטולוג נפלה לי רופאת משפחה מהשמיים שתמכה בי ועזרה לי בכל שלב ושלב היא עזבה את הארץ ונכון להיום יש לי רופא ממש אנטיפט שלא מאמין במחלות אלו בכלל מזל שהוא נותן לי את המרשמים שהייתי מקבלת קודם. לעניננו נדמה לי שבאזור ירושלים ישנה רופאה המתמחה במחלה ושמה גליה רהב (פה תוכל לעזור לך זוהרה מהפורום ב"וואלה" שהיא מטופלת שלה) באזור המרכז יש את ד"ר פריד רופא מעולה מהכרות אישית שמכיר את המחלה הוא נמצא באיכילוב. מקווה שעזרתי

אם הוא חושב שאתה מקשקש

אדרבא, שימצא מה כן יש לך. נכון שאין טיפול אחד ויחיד שמעביר את המחלה. ישנם טיפולים רבים שמשפיעים לטובה על הסימפטומים, אבל בגדול - הוא צודק. עדיף שימצא לך מחלה אחרת, ברת ריפוי, כמובן...

למעלה