שלום!

Veiltail

New member
שלום!

אני חשדה כאן...עוד לא הבנתי על מה הפורום מדבר ואיך הוא מתנהל... אני בת 14 האם הפורום גם לגילי? אני אוהבת הומור מכל סוג,כולל הומור שחור(מלבד השואה-שבני משפחתי היו שם)אבל אני יכולה להצטרף נכון?! אז איך מדברים פה...כאילו...איך מנהלים שיחות על הומור שחור(שתפו אותי ואני בעניינים!) תודה מראש!

כRובי

New member
לא. לא כדאי לך להצטרף במידה

והומור בנושא השואה מפריע לך. קיראי נא את הודעת המנהל בראש דף זה.

Veiltail

New member
לא מפריע...

פשוט אני לא אשתף פעולה בנושא אבל בנושאים אחרים אני יכולה בסבבה...הרי זה רק הומור!(בלי זה אי אפשר לחיות!)

כRובי

New member
../images/Emo45.gif תהני ! וברוכה הבאה!

רק שמעכשיו - נגמרה תקופת הנחמדות וקבלת הפנים המחוייכת... מעכשיו תהיי קשוחה, כן ?

little bony

New member
רק שתדעי...

רוב הזמן צוחקים פה על שואה וד"א הפורום הוא לבני 70 ומעלה...

את הזקנים אפשר לתרום לפעלולים בסרטי

אקשן, אחלה דרך למות - כי אם כבר למות, למה לא ליד שוורצנגר

אשף

New member
אני מבקש, שפה נאותה:

הוא לא - "עוד אחד ששוכב עם מתים" אלא "נרקופיל מסריח"

omni96

New member
זה לא בשביל זה

אני לא עושה את זה לשם הנאתי אני רוצה לרכך את הרקטום שיהיה יותר עסיסי ויתמוסס בפה

בּני

New member
מה יותר גרוע מנקרופיל?

נקרופיל עם שגיעות כתיב... (נרקופיל??) או נקרופיל פדופיל. בוקר טוב לכולם וברוכים הנמצאים.

Veiltail

New member
אל תדאגו....

והפורום לבני 70? טוב....תכפילו ת'גיל שלי פי6,ותתיחסו אלי! ולא ממש הבנתי איך פותחים שרשורים בפורום הזה...מספרים בדיחה שחורה וכולם מגיבים?

M.Z

New member
אני ממליץ שלא לפתוח שירשור עם

בדיחה. יש כבר לא מעט שירשורים שנפתחו בבדיחה, ואם יפתח עוד שירשור כזה הוא ישורשר לקיים. אני מציע "להתערות" בפורום. ומה זה להתערות? - לעבור על הפורום, ללכת לדפים קודמים,הפורום הוא בן שלושה ימים בלבד כך שכל החומר שכתוב בו הוא חומר די חדש, להבין את סוג ההומור שקיים פה, ולהצטרף לשירשורים קיימים בתור התחלה. ברוכה הבאה, נא להרשם בביתן 4 ולתפוש לך דרגש, צהריים אוכלים ב-12 . התכוונתי כל 12 לחודש. להזהר לא לגעת בגדר עם הציור של הברק, מכמה חבר'ה פה הבנתי שזה כואב מאוד. בוקר טוב לכולם, עוד יום של עבודה משחררת.

למעלה