שלום

חדשה.....

אני חדשה פה ולפי דעתי יש כמה מעמדות לא רק מוקבלים וחנונים ביסודי אני נחשבתי חנונית וזה היה ממש מעליב עד שלמדתי לא להתייחס למה שאחרים חושבים עלי או אומרים עלי היום אני לא בחברה של המקובלים כי לא נעים לי בחברתם אבל אני כן נחשבת מקובלת בחברת החנונים לכאורה וממש כיף לי להיות איתם בגלל שלא אכפת להם מהמראה שלהם או ממה אחרים חושבים עליהם הם פשוט מתנהגים בחופשיות והם פשוט עצמם וזה מה שבאמת חשוב ואני מקווה שגם אחרים יבינו את זה. מעין

שלום

שלום אני חדשה ואקוראים לי ניצן. אני בת 10 ולומדת בכיתה ה'. יש אצלנו בכיתה הרבה בעיות שקשורות למעמד והייתי רוצה לדבר עם מישהו על זה. הביעה שאני לא יודעת עם מי, לחברות שלי אני לא אסםר (מסיבה שאותה אני אספר בהמשך) ההורים שלי הם לא מישהו שיבין את זה... האחים שלי? שניהם בנים גדולים ממני, וזה לא יעזור! אז מי נשאר? מאו דשמחתי כשהודיעו על זה שנפתח פורום חדש ואני מקווה להשתלב!

S H I L G I

New member
וואו זה כל כך נכון מה שכתבת הרגע

ד"א אני גם די חדשה אני לא בטוחה שאני אשאר פה להרבה זמן כי אני באיזה 3874187468326412 פורומים
נחיה.

mkuzi

New member
../images/Emo150.gif מה נשמע "שילגי"???

אני בפורום רוכבים צעירים!!! משם אני מכיר אותך.... השאר מיועד לכל שאר חברי הפורום... במשך 4 וחצי שנים התעללו בי פיזית ונפשית (אלימות פיזית ואלימות מילולית) הלכתי לפסיכולוג בחלק מהזמן אבל בסופו של דבר הוא לא עזר לי כמו שרציתי שיעזור... איכשהו למדתי להסתדר עם הילדים שתמיד היו שלושה או שניים ותמיד הציקו לי במשך תקופה ארוכה כמעט יום יום למרות שבית הספר ניסה לטפל וניסה להקל.... רק השנה שעליתי לתיכון התעללות נפסקה כי שם פחות אנשים הכירו אותי ופגשתי ילדים מכל הסביבה שלא מכירים אותי ואין להם דעות קדומות עלי. 4 השנים האחרונות היו נוראות- זה התבטא בכינויים ובסתם הצקות "בשביל הכיף" לילדים האלו... שמתי לב שהילדים גם מציקים לאחרים אבל פחות. תמיד הייתי המטרה העיקרית שלהם. למישהו קרה דבר דומה?? אני מניח שלא.

S H I L G I

New member
חח מה נשמע?../images/Emo13.gif

בי יורת הלעללו נפשית בסוף היסודי ככה (ה'-ו') אני מעדיפה להדחיק

mkuzi

New member
מניסיון קל יותר אחרי...

הכל נעשה קל יותר אחרי שמספרים את המעשים הנוראים שנעשו לך למישהו... העיקר שהמישהו הזה יהיה אדם שאכפת לו ממך כמו ההורים, פסיכולוג או סתם ידיד קרוב... נסי ותראי שהעולם נהיה יותר "ורוד"...

S H I L G I

New member
אני בנאדם כזה

שכשאני מתחילה לדבר על חיי האישיים והעצובים אני מתחילה לבכות אז עזוב איןלי כוח לבכות שוב

mkuzi

New member
זה כל העיניין!!! ../images/Emo150.gif

מובו מאליו שאחרי הבכי הזה יהיה לך בכי אחד פחות... אבל עם תשפכי את חייך העצובים לפני מישהו שקרוב אל ליבך אז הוא או היא ינסו לעזור ולתמוך עוד!!! זה לא פשוט אבל אני כותב את זה מניסיון!!

שלום

אני ניבי, אני חדשה. אני בת 12. אני הייתי הרבה זמן לא מקובלת, אבל אז הכיתה התאחדה. אז קבלו אותי יפה.

למעלה