שלום

rpinku

New member
שלום

שלום לכולם, היום סיימתי את השבוע הראשון של הטיפול הכימותרפי (עוד חודש למנאייק
) ולמזלי הרב חוץ מקצת עייפות ובחילות אני מרגיש דיי טוב. והשאלה שלי היא יותר של חברה שלי, היא רוצה לדעת אם עם כל החומרים ה"טובים" שהגוף שלי מקבל זה לא מסוכן בשבילה לקיים איתי יחסי מין. בכל מקרה, תרגישו טוב, ביי ביי

העיקר שאתה מרגיש טוב ../images/Emo20.gif

קודם כל ברוך הבא לפורום. אני מקווה שתמצא פה תשובות לשאלות שעולות אצלך. לגבי השאלה שלכם, אז בעיקרון אין בעיה אלא אם אתם מתכננים צאצאים ואז עדיף שלא. אחרת אני חושבת שאין בעיה. נשמע לשמוע ממך עוד תרגיש טוב
גלי

אולי כדאי לשאול רופא ...

כי ייתכן שבנוזל הזרע נפלט גם חומר כימי שעשוי להיות מסוכן לבחורה, it makes sense . בהצלחה והרבה בריאות . -------------------

OHAVA

New member
יחסי מין

למיטב ידעתי ולאחר התיעצות עם רופאים בזמן טיפולי הכימו' שעברתי אין שום מניעה לקיים יחסים ולא קיימת שום סכנה לא לך ולא לחברתך . בריאות ואושר

rpinku

New member
תודה

תודה על התשובות אבל האמת היא שאחרי איך שהרגשתי אתמול קשה לי לחשוב על מין. מסוף הטיפול ביום חמישי ועד שישי בצהריים הרגשתי טוב ואז פתאום הכל הרגיש פשוט איכס. מצטער אין לי מילים טובות יותר לתאר את זה, הרגשתי פשוט חלש, מסוחרר ובחילות נוראיות, זה פחות או יותר עבר קצת לאחר שהקאתי את הנשמה שלי אני אפילו לא יודע באיזה שעה זה היה. עכשיו אני מרגיש יותר טוב אבל עדיין די איכס, יש לי קצת בחילות, לשום דבר את את הטעם או הריח הנכונים ואני מרגיש כמו בלון של סיפולוקס
. הקטע הוא שאני עוד אמור לנסוע מחר ברכבת לראיון עבודה במרכז וזה הולך להיות מעניין. יהיה טוב...

שיהיה בהצלחה עם המשימה מחר../images/Emo70.gif

מחזיקה לך אצבעות שיעבור הכי קל שאפשר! אילת.

rpinku

New member
היה מעניין

הנסיעה ברכבת הייתה"מעניינת" כל הדרך חשבתי שאני הולך להקא על הילדה שישבה מולי (ולא רק בגלל הבחילות
). הראיון עצמו הייה דיי משעשע, אני צריך עבודה חדשה כי בעיקבות המחלה פוטרתי מהקודמת שלי אבל לא ממש בזין שלי להתעסק בזה עכשיו אז הייתי דיי אדיש ומשועשע מהרעיון כל הראיון. אחר כך גם הסתובבתי קצת במרכז עם אחי, מעיין יום כיף שכזה. בשעה שתיים בערך כבר התחלתי להרגיש שפוך לגמרי ועליתי על אוטובוס הבייתה בארבע. הדרך הבייתה הייתה סיוט, ישב לידי מישהו שהדביק אותי לחלון ואישתו (החולה) החליטה שהיא צריכה לדבר איתו מבין הכיסאות ככה שהייתי צריך להרגיש את הבל פיה על הצוואר שלי (איכסססססססס). חוץ מזה שהנסיעה ארכה כמעט פי שניים בגלל הפקקים. הגעתי הבייתה ונשפכתי הרבה לפני תשע. בקיצור הייה מעניין, אבל לא הייתי מוותר על זה, קצת שינוי שגרה.

למעלה