שלום!!---------------------------->

שלום!!---------------------------->

מישהו יכול לתת לי קישור להסבר מורחב (רצוי בעברית)או מדריך של התוכנה הזאת... אני חדשה בעסק...
תודה

giladarad

New member
ספרות בעברית יש רק לגרסה 6

הילה, חומר בעברית יש רק לגרסה 6 - ספר של הוצאת פוקוס. אולי בקרוב הם יוציא עדכון לגרסת פרו. בכל מקרה גם הספר הזה הוא בהחלט התחלה טובה. אמנם בגרסת הפרו יש שידרוגים רבים, אבל היסודות הם אותו דבר. אשר לחומר באנגלית... יש המון ברשת. תתחילי עם קובץ העזרה שבא עם התוכנה (F1). בהצלחה.

umbo

New member
ואגב...הספר של הוצאת פוקוס.....

פרמייר 6 בעברית הוא פשוט תרגום של קובץ ה-HELP שמצורף לתוכנה עצמה. מי שמסתדר האנגלית - פשוט חבל על הכסף.

אז אתם רוצים להגיד לי ש...

נדפקתי?!כי אני 4 יח"ל אנגלית וזה לא הצד החזק שלי ובמיוחד לא מושגים של תוכנות וכאלה... אין שום מדריך?איזה גרסה יש לי בכלל אני לא יודעת !!!!

giladarad

New member
למה להסיר התוכנה?

קיבלתי המסר וגם עניתי. אשר לתכנה עצמה... השאלה היא למה מלכתחילה התקנת אותה? אם את רוצה לערוך סרטי וידאו בצורה מקצועים אם יכולת שליטה בפרטים הקטנים ביותר, אז זוהי בדיוק התוכנה שאת צריכה. אבל... אם את מעונינת לערוך סרטים רק בשביל הכייף בצורה קלה וידידותית ללא צורך בכניסה לפרטים הקטנים, אז יש אלטרנטיבות אחרות. אם יש לך חלונות XP את יכולה לקבל ב-ח-י-נ-ם וחוקי! ממיקרוסופט את Movie Maker (שלא כמו שהורדת את פרמייר הגנובה...) . גשי לקישור למטה ותורידי לך את תוכנת העריכה.

המממ...

יש לי את המובימייקר ,אבל אנחנו משתמשים במגמת תקשורת בתוכנה הזאת של פרמיימר...וכמו כן אני לא זכיתי לערוך עדיין ,תמיד אני מצלמת או שחקנית..לא פייר
האמת היא שעוד לא חיברתי את המצלמה שלי למחשב ,כנראה שאני צריכה כבל כלשהו אבל זה לא בעיה... הורדתי את התוכנה כי אני רוצה לערוך משהו אישי לא בהכרח מקצועי...אבל נראה לי שאני לא יבין בה שומדבר...

Dafi the Mighty

New member
אם את במגמת תקשורת ולומדת עם

הפרימייר למה שלא תבקשי מהמורה שלך או מאחד התלמידים בכיתה שלך ששולט בתוכנה שיעזרו לך ללמוד? ברגע שאת מבינה את הבסיס, זו לא בעיה להשתמש בה.

למעלה