שלום

שלום

אני חדש לחלוטין בעסקי הפורום כאן, אבל על פי מה שכבר הספקתי לקרא ניכר שמדובר בפורום מעניין וחי, אשמח להשתתף גם כן. קראתי כאן מספר שירים מהנים מאוד. אם ישנם כללים מיוחדים, או כל דבר אחר שאני צריך לדעת, אשמח להתעדכן. אני כתבתי שירים בעבר, אמנם כבר די הרבה זמן לא יצא לי להתעסק בזה. פירסמתי פעם אפילו בלוג קטנטן בתפוז שעסק בשירה. ההתרשמות שלי מעצמי היא שאני לא מקצועי דיו ועדיין בוסרי בתחום. ולסיום, הנה שיר אחד אותו דוקא כתבתי לא מזמן. אשמח לקבל תגובות, עליו, על הבלוג ועל ההודעה. לרש אין קול לרש אין כל, מלבד קול. ריקה בר ריקה, אך בקולו יש הכל משל לא ידע מועקה. מבוקר עד ערב יכריז, אושר בר עושר על שולחני, בלי להפריז. ולו, פרוטה ולא יותר. דבר אחד לא ציפה, האמינו לו כל הבריות! אפילו נטרו לו טינה, על עושרו רב המותרות. למחרת הכהו הרעב, יותר מן הבושה. חזר מדברי הרהב וייפן לכולם בבקשה. דבר אחד לא צפה, כל הבריות, לא האמינו! לרש אין כל, עתה אפילו לא קול. (העתק ההודעה שפירסמתי בפורום ה"מקורי" על פי הצעת המנהל)

קסנדרה*

New member
קלאסיק ברו הבא לפורום החברתי ../images/Emo13.gif

לגבי השיר, תן את הסכמתך ונגיב לך בפורום הענייני, כאן עוסקים בשיחות חולין, דיונים כאלה ואחרים הנוגעים לפורום, מספרים בדיחות , צוחקים, לפעמים בוכים, מקטרים, מתווכחים, בעצם כל מה שבא לנו. הפורום הענייני הוא הבמה לפרסום היצירות ולמתן תגובות להן. אני שמחה על המטרפותך ואני שמחה שמצאת את הפורום מתאים לך
קסנדרה

תגיבי כרצונך היכן שהוא לרוחך...

בכל מקרה, אשמח על כל תגובה, החל בחברתית (פה) וכלה בענינית (שם).

סליחחהההההההה

התכוונתי לשרשר ולא יודע מה קרה, כנראה שלא שמתי לב ולחצתי על הוספת הודעה! טעות!

למעלה