שלום

Perfect noise

New member
שלום

כמה זמן חיקיתי שהיפתח פורום לצ'יליז גם ביקשתי מתפוז כמה פעמים לפתוח פורום אבל אף אחד לא ענה לי בכל מקרה כדי שתדעו שאני הולך לשתוף פה את הפורום אם הודעות כאוס והרבה מאוד סיפורים מענינים וחויות מהפעות (הייתי ב4 ואתמול קניתי כרטיס להופעה שלהם בקיץ ) בכל מקרה הסיפור הקטן שלי זה שאני גר באירלנד במשך השנים האחרונות ככה שיצא לי לראות אותם מופיעים כל פעם שהם יצאו לסיבוב הופעות באירופה ההופעה האחרונה שהייתי בא הייתה בslane castel rock festivalשהופיעו בו גם queens of the ston age foo fighters feeder pj hearvey marchiva ועוד כמה להקות איריות אה ובסוף גם איזה להקה שקוראים רד הוט צ'ילי פפרס הופעיו מישהו מקיר אותם? דרך אגב ההופעה הזאת יצאה בדי וי די טוב אני יכתוב סיקור מלא על ההופעה הזאת בימים הקרובים ואתמול קניתי כרטיס להופעה שלהם בדבלין ב14 ליוני ביחד אם עוד 120 אלף אנשים אחרים I'm a little pea I love the sky the trees I'm a teeny tiny little ant Checking out this and that I am nothing So you have nothing to hide And I'm a pacifist So I can fuck your shit up Oh yeah I'm small Fuck you asshole You homophobic redneck dick big and tough and macho You can kick my ass So fucking what

lollapalooza

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

ואוו איך אני מקנאה... אירלנד
גם אני רוצההההההההההה בכל אופן, מקווה שתהנה כאן, חוויות מהופעות יתקבלו בברכה וגם יעלו למאמרים.

On drugs

New member
שלום

אוףףףףףףףףף גם אני רוצה להיות באירלנד זאת ארץ מדהימה אני מבקש להפסיק עם סיפורי ההופעות שהייתם בהם זה עשוה כאב לב סתםםםםםםםםםם

SirPsychoSexy1

New member
זיייןןן.. היית בSLANE CASTLE?!

מגניב לך! אני הייתי כמה חודשים אחרייך בהופעה שלהם בפילדלפיה..

כיף כיף כיף

אני מאוד רוצה להיות בהופעה של באמסטרדם ארנה ב16 ביוני... רק מקווה שלא יהיו לי בגרויות על זה (וכנראה שיהיו..)

הפפרית

New member
ברוך הבא!

כייף לך שהיית בהופעה........ יש לי את הdvd של ההופעה,היו שם מיליוני אנשים!... הצלחת לראות משהו??

Perfect noise

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo188.gif../images/Emo124.gif../images/Emo129.gif

כן באמת היה כייף.. זה גם נורא כייף לגרום לאנשים לקנא...(אוי אני כזה אנוכי...
) לא חשבתי שהדי וי די יצא בישראל איזה מגניב... כן באמת היה מ\המון אנשים אבל אני הייתי בשורה השלישית בערך ואפילו מתי שצ'אד עשה את הסולו המדהים שלו שלפתי את מקלות המזל שלי שאני לוקח אותם לכל מקום בעולם והתחלתי לתופף איתו והחלק הכי מגניב היה שהוא אפילו ראה אותי זה היה ממש מגניב ובסוף אחרי איזה שעה אחרי שההופעה נגמרה ניקו את הבמה ומצאו מקל אחד שצ'אד שכך וזרו אותו ואני תפסתי אז יש לי מקל של התופף הכי טוב בעולם וואי איזה כיף לי..

ברוך הבא!! ../images/Emo140.gif

תהנה בהופעה! נשמח לקרוא סיקורי הופעות (למרות שגם לראות תמונות מאירלנד יהיה נחמד
)

הפפרית

New member
אין בישראל את הdvd.....

קניתי אותו בלונדון... אני גם מאוד אהבתי שפלי ניגן בחצוצרה וצ'אד בתופים!

אורי8881

New member
ברוך הבא

ואני לא מאמין שהיית בהופעה שלהם כאילו קולטים הוא היה שם ראה את צ'ילי פפרס הגדולים כמה מטר ממנו ולא בטלוויזיה או בקליפים של הופעות חיות!!! באיזה שורה היית? בעצם מזה משנה היית בהופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדיין יכלת לקרוא להם והם היו עושים לך שלום איזה כיף לך!!!!!! טוב בכיף שיהיה לך נ.ב:בפעם הבאה שאתה הולך סדר לי כרטיס

למעלה