שלום...

NasTy GirL

New member
שלום...

אני לירי, ואני בת 12. אני לא חולת סרטן, אבל באתי הנה בשביל לאחל לכם המון המון המון
תרגישו טוב
וזהו...

יאיר24

New member
גם אני שלום

והתענוג שאני מרגיש עם האיחולים שלך נהדר גם אני לא חולה סרטן ושמח מאוד עם העידוד בשירה המתגלגלת בשם היפה שלך ומאוד עוזר לנו לסייע יותר עם אנשים כמוך תודה בת-אור ויאיר

אספמיה

New member
וואו פתאום קלטתי יאיר ... ../images/Emo6.gif

שאניבעצם מכירה אותך הצירוף של בת אור לשמך "הפיל לי את האסימון" צירפה אנחנו הרי מכירים מכירים ! ... אני השכנה שגרה קרוב אליך רק קצת יותר מזרחה... אני לא מתפלא שלא קלטתי את זה מהרגע הראשון סליחה אם אני אומרת בגלוי את הרגשתי, אבל חצי ממה שאתה כותב אני ממש לא מבינה, אז כנראה שיש לי מוגבלות מסויימת אבל כשאתה בקרבת אנשים הרבה יותר קל להבין אותך אתה חם, ואוהב ויודע לתת (הייתי אתך בהכנה לצילומים של הפרומו של חוסן, זוכר?) ןאם אתה שואל אותי כיצד היית יכול להקל עלי לרדת ביתר קלות לסוף דעתך (אם זה חשוב לך) הייתי מציעה שבכל פעם תעלה נושא מרכזי לדיון כדי שנוכל לעקוב אחריך ולהתיחס איכשהו אני"מאבדת" אותך באמצע אבל באמת יתכן וזה רק הבעיה שלי אז אתה יכול להתעלם. בכל אופן אני משוכנעת שאתה בא ממקום של אהבה ונתינה. אז תודה לך על כך חיבוק ממני לשניכם (גם לך בת אור כמובן!)
אספמיה

אספמיה

New member
ליאיר, האם התכוונת למאמר הזה?

אני מצרפת את הדברים המופלאים של נלסון מנדאלה אני מבינה שהתכוונת אליהם בדבריך "אומרים שהאדם מפחד מההתממשות העצמית שלו"... האם צדקתי? ...." הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו – לא האפלה שבתוכנו – שמפחיד יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו – איזו זכות יש לי להיות מבריק, יפיפה, מוכשר ואהוב? למען האמת – איזו זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק כדי שהאחרים לא ירגישו חסרי בטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו. ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד." נלסון מאנדלה.

יאיר24

New member
קליטה

תודה תודה אספמיה כן הכוונות הן להעמקה והבנה ומקבל בתודה ואשתדל עוד הרבה יותר להתנסח בבהירות. לאפשר לגשם להיקלט ברכות. אשמח להמשך הארות שנמשיך להאיר כל הזמן להאיר אחד לשני. כ חכמים מציעים: לעולם יהא האדם כנר מנר. זה נהנה וזה לא חסר. הם מציעים מצווה: לעולם ברגע שאצלי נדלק נר מסוים - תובנה משמעות... אחלוק זאת עם אדם אחר. אני אינני חסר (למעשה האור אצלי מתגבר) וזה יוצא נהנה. הנה תודה לך. וואלה זה גם נלסון שיצא וקראתי אמר זאת בציטוט שהבאת. הלוואי ונרשה לעצמינו להאיר יותר ויותר. זו אחת התהיות הבסיסיות שלי: איך אדם מגיע למצב בו היא/הוא מקטינים את האור המבקש אצלינו לפרוץ. הלא רק טוב יותר יהיה לנו ולאחרים. פגשתי הרבה תשובות ועדיין מנסה ללמוד איך ליצר סביבה וכלים באדם ובחברה. תודה על כל האהבה שיש כאן. הלוטו פרייר לידכם. באהבה ואמונה

אספמיה

New member
תודה לך לירי חמודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

זה מאד יפה ומרגש שאת דואגת לתת הרגשה טובה כנראה שאת נערה רגישה וחמה אז באמת תודה לך ותמיד תמיד שתהיי רק בריאה!

למעלה