שלום

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
שלום

היי. *shakes hands all around* אני חדשה פה, ורציתי להציג את עצמי לפני שאני מתחילה לסרוק את כל הפורום. ובהזדמנות זו להודות לאלה שהשאירו תמונות של קווין סמית. היי! :)

Niff74

New member
אחותי!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה למשכננו הדל... ורק כדי להקל עלייך את חבלי הקליטה, אני מצרפת, במיוחד בשבילך, עוד תמונה של האדון...

Lizz

New member
תודה:)

nice boy ואם אנחנו כבר פה, יש לי שאלה: עוד מישהו אוהב את ג´ואל טובק (סטרייף\דיימוס)?

Niff74

New member
ובכן יקירתי... ../images/Emo22.gif

אני מזהה כאן חיבה ל-gods of agression... יפה מאוד... קבלי את סטרייף...

Lizz

New member
gods of aggression

הייתי על המיילינג ליסט שלהם.. לא זוכרת אם אני עדיין שם. אבל אני על לפחות רשימה אחת של ארס ולפחות שתיים של סטרייפ :) ושוב, תודה על התמונות.. איזה פורום יעיל וידידותי :)

Niff74

New member
ורק מכיוון שיודע צדיק נפש... ../images/Emo8.gif

ואני מכירה אותך מ<שיעול>מקומות אחרים, קבלי גם את זו...
נ.ב. כמובן שיש עוד הרבה כאלה במקום ממנו תמונה זו הגיעה... you know my name... look up my number - כמו ששרו הביטלס...

Lizz

New member
נכון שהם פוצ´ונים?

מאיפה אנחנו מכירות?.... i-fan? דרך אגב, שאני אפרסם פה?... למה לא. mailing list for israeli fans, i-fan on yahoo

Lizz

New member
הידעתם?

יש להניח שכן, אבל בכל זאת.. שני השחקנים הנ"ל מכירים כבר שנים ושיחקו במאתיים דברים ביחד מלבד הרק וסדרות הבת שלו. לצערי הרב, לא הצלחתי לשים יד על כמעט שום דבר מהדברים הללו, חוץ מהסרטים הגרועים של קווין סמית ששודרו בערוץ 4 בלילה. אם יש למישהו סרט שנקרא "channeling baby" או משהו כזה, אימייל? תודה.

Lizz

New member
וגם...

הילד שמשחק את איוליס הצעיר, וגם עוד כמה.. עולם קטן. כולם משחקים עם כולם. כמו בסדרות של HBO דרך אגב, יש לי תמונות חביבות של קווין סמית בשמלת זהב. יותר נכון, חצאית ומין חולצונת צהובות. הנקודה היא, שזה שייך לאיזה מיילינג ליסט ואני לא ממש רוצה לשים אותן פה... אז אם מישהו מעוניין, אולי אשאיר את הכתובת של המיילינג ליסט.

Niff74

New member
...We aim to please ../images/Emo54.gif

ההיכרות שלנו קודמת לi-fan, ומקורה כבר ב-fandenial... אפילו החלפנו מספר פעמים אימיילים... בכל מקרה, לגבי מר סמית´ (וידידו הקרוב מר טובק), ועוד פרפראות, צרי בבקשה קשר - אייסי 24449941...

Lizz

New member
כמה חביב לראות פנים מוכרות

...בעיקר כשמזהים את הפנים :)

למעלה