שלום!

nataliga

New member
שלום!

שלום לכם! אנחנו שלוש בנות מתיכון "רמות חפר" בכיתה י"א, ואנחנו עושות עבודת מחקר לבגרות בפסיכולוגיה התפתחותית בנושא: משפחות חד מיניות. הקשר בין ילדים להורים. ואנחנו זקוקות לעזרתכם, למציאת חומר ובנוסף אנחנו צריכות 15 ילדים בערך בגיל 10 ומעלה שיענו לנו על טופס של שאלון. נשמח מאוד אם נזכה לעזרתכם בקרוב... ליצירת קשר: נטלי[email protected] בתודה מראש, נטלי, ניצן וליאנה.

ברוכות הבאות ../images/Emo140.gif

ראשית, אם תציצו בראש הדף, תגלו את מאמרי הפורום, קישורי הפורום ו"תשובות לשאלות נפוצות". בכל אלו אני מניחה יתאסף לכן לא מעט חומר. חוצמזה - לרובנו כאן יש ילדים צעירים יותר ממה שאתן מחפשות, אם כי יש מספר ילדותים גדולותים יותר. אני מקווה שגם לשאלונים שלכן תהיה תגובה. ושוב - ברוכות הבאות.
ושאלה: מה הביא אתכן לבחור דווקא בנושא הזה?

nataliga

New member
תודה...

קודם כול, תודה רבה לך.. מה הכוונה ילדים צעירים..כלומר באיזה גילאים בערך? אנחנו זקוקות לילדים שיכולים לענות על שאלות
תשובה לשאלה שלך היא שאנחנו לומדות פסיכולוגיה התפתחותית ומאוד עניין אותנו הנושא של משפחה חד מינית, על הקשר של הילדים עם ההורים, על הגדילה של הילדים, זה נושא שנראה לנו מאוד מעניין ונחמד וגם נושא שאנחנו לא מכירות עדיין, לכן אנחנו מאוד שמחות למצוא חומר וללמוד על הקהילה ועל המשפחות. אז נשמח אם תעזרי לנו למצוא ילדים שיסכימו לענות לנו על השאלון כי אם לא נמצא לפחות 15 ילדים נצטרך בצער רב לשנות נושא, ואנחנו ממש רוצות לעשות על הנושא הזה כי הוא הכי מעניין אותנו, אז בבקשה תעזרו לנו..:) ושוב תודה תודה תודה.. נטלי, ניצן וליאנה.

אני יכולה "לתרום" לכן את שתי הבנות

שלי. הן בנות חמש ושש, ויכולות לענות על כל שאלה. (אם כי לא לכתוב בעצמן את התשובות
). אגב, אם תכינו שאלון להורות/ים, אני בטוחה שישמחו כאן לעזור לכן. אם גילאי 4-9 גם מתאימים לכן כ-עונים, אני מניחה שגם מזה תקבלו כאן 15 שאלונים..

למעלה