שלום

c l i o

New member
שלום

שלום לכולם יש לכם פורום מקסים! רציתי להתייעץ לגבי ניסוח שאלה וסוג הפריסה. אני אמורה להתחתן במאי השנה אבל בתקופה האחרונה אני לא שלמה עם זה. מריבות , חוסר תקשורת , חוסר סבלנות (בעיקר מצידי אני מודה) . אני מבולבלת נורא ולא רוצה לעשות צעד לא נכון . מה לעשות?

צוף3

New member
הי לך ../images/Emo141.gif

ראשית כל, הרבה מזל טובים לרגל החתונה הקרבה :) האם תוכלי לפרט מעט יותר ממה נובעות המריבות וחוסר התקשורת? האם את לחוצה? אם את רוצה לדעת מה הפוטנציאל הזוגי של שניכם, את יכולה לפרוס את הקלטית. אם את מעוניינת לדעת מה מפריע לכם היום וממה נובעים הלחצים, את יכולה לפרוס פריסת שאלה: מה גורם לקשר ביני לבין x נכון להיום להתדרדר? סיכום 6 קלפים + קלף סיכום שיוצא אוטומטית.

מה לעשות ?

בדק בית פנימי בינך לבין עצמך או בייעוץ מסוג כלשהו. מצד אחד את אמורה להתחתן - צעד גדול ומשמח במיוחד מצד שני את במערכת של מריבות, חוסר תקשורת וכו' כפי שציינת וזה ממש לא מצב נכון ומתאים לחתונה ולמיסוד קשר עם בן זוג. קחי נשימה עמוקה וחשבי. אסוציאטיבית חשבי. מה את רוצה ממערכת היחסים הזו? מאין נובע כל הבלגן הרגשי שלך ? אם כבר פריסת שאלה אזיי אני הייתי חושבת על שאלה בסגנון האם - מדוע את שואלת את השאלה... אול זה ייתן לך כיוון על הרגשות שלך. כדאי - מידת הכדאיות שלך בחתונה ובמיסוד הקשר. לי - כיצד את מופיעה בזוגיות ובהקשר לחתונה. להתחתן - מוסד הנישואין כשלעצמו ביניכם. עם X - והוא כמובן. בהצלחה, אסנת.

צוף3

New member
שוב חילוקיישן בדעות ../images/Emo5.gif

הילה'לה - השאלה כפי שניסחת אותה תיתן מענה של כדאיות אולם לאו דווקא תצביע על הבעייתיות שבקשר ביניהם כרגע וממה הוא נובע. היא יכולה להצביע על מה תחושתה של הבחורה לגבי החתונה ומה תחושתו של בעלה לעתיד, אולם ברור שהתחושות האלו נובעות ומגיעות ממקום אחר בקשר ועל זה יש להצביע לטעמי, את זה צריך לחפש. ואם הפריסה תיתן תשובה שלא כדאי להתחתן, מה אז? :)

מחייכת.

אני אוהבת חילוקיישן. כך זה יותר מעניין :) כתבתי לה בתחילת ההודעה שיש צורך שהיא תעשה עם עצמה בדק בית. תבין למה היא מרגישה כמו שהיא מרגישה. היא בעצמה הדגישה שהיא יודעת שכל החוסר סובלנות וכו' נובע יותר מהכיוון שלה. מן הסתם אלו כלים שלובים. היא עצבנית וחסרת סבלנות ? הדרך אינה רחוקה למריבות וחוסר נעימות. הצעתי את הפריסה הזו כהתחלה. האם בכלל כדאי לה להתחתן איתו ? את יודעת ואני יודעת וגם היא יודעת שהתשובה נמצאת רק אצלה. עצם העובדה שהיא מהססת ושואלת מעיד על הרבה. אינך חושבת כך ? (אין צורך שאני אחזור ואומר שוב כי בנושאים כאלה חשובים יש צורך בייעוץ מקיף ומלא ולא בפריסה פשוטה באינטרנט נכון ?!) :)

צוף3

New member
באמת יותר מעניין כך, וגם מפרה ../images/Emo13.gif

אני חושבת שכאשר אדם מעוניין להיוועץ בקלפים זה אומר שהוא לא באמת יודע מה הבעיה או מהיכן מגיעה. מעבר לכך, אין לי ספק כי גם אם הבעיה מגיעה יותר מהכיוון שלה גם לבחור יש בכך חלק לא מבוטל ויש צורך שהפריסה תשפוך אור גם על הצד שלו. דבר מוביל לדבר. ייתכן שבכלל מדובר רק בלחץ מהמחוייבות שמסמלת חתונה ובקצת רגליים קרות שלפני, ומכאן התגובות שלה וכו'. אני בהחלט מסכימה איתך מעבר לכל ספק, שבנושאים שכאלו יש צורך בייעוץ אישי והפתרונות שהפורום יכול לספק דלים יחסית.

אני חושבת שאת צודקת הילה דבר

ראשון בדק בית ומה היא מרגישה ,אבל אם את כמוהה היתה באה אלי הייתי עושה לה קודם כל את פריסת השם המבורך כדי לראות בגדול באיזה מצב היא נימצאת ,ואחר עושה לה פריסה זוגית ורואה מה קורה בין שניהם,אולי זה רק מתח לפני החתונה..

צ ל י ל 8

New member
ושוב, ושוב, אני נוטה להסכים עם צוף

(ואולי בגלל זה אנחנו כזה צוות טוב
) אני חושבת שהשאלה שניסחה צוף, עפ"י הרקע שהשואלת נתנה, יהיה הכי טוב בשלב הראשון. צריך למצוא מהיכן מגיעה הבעיה ולא אם בכלל כדאי לה להתחתן, זה לא האישיו במקרה הזה. היא לא אמרה שהיא בדילמה אם כדאי או לא להתחתן, אלא מה גורם לכל המריבות והחיכוכים בינהם לאחרונה. למרות ש.... במחשבה שניה.... יכול להיות בעצם שגם הקלטית תתאים בשאלה הספציפית הזו.... ושאלה מאוד חשובה בנושא - האם בעצם ניתן לפרוס את 2 הפריסות האמורות - גם השאלה וגם הקלטית ביחד - או שזה יהיה יותר מדי?

צוף3

New member
צליל - נראה לי שאין בכך צורך

אלא אם כן את משנה את ניסוח השאלה. כלומר: אם השאלה היא אותה שאלה, אין טעם לפרוס גם קלטית וגם פריסת שאלה אבל אפשר לפרוס קלטית כדי לדעת אם קיים פוטנציאל ואז פריסת שאלה כדי להבין איך אפשר ליישם אותו.

למעלה