שלום....

טלושית14

New member
שלום....

אני חדשה פה.. ואני לא יודעת כל כמה זמן אני יוכל לבקר פה כי יש לי בעיות באינטרנט בכל מקרה... אני טלי אני מיבנה בת 14 ואני אוהבת את אביב... כאילו אני מתה על השירים שלו!!! אז תעשו לי פה הכירות...
יו כולם! -טלי-

nanaaviv

New member
היי טלי!!!

גם אני די חדשה פה. קוראים לי נדיה ואני בת 13 (כמעט),ואני מירושלים נכנסתי אתמול לפורום ,וממה שהספקתי לראות,זה אחלה פורום שבעולם.ליד איפה זה יבנה? ביי! נ.ב. aviv is dhe king for ever תכתבי לי משהו

yellow cheese

New member
לטלי ונדיה המתוקות~

נדיה- אתמול קצת ריחפתי בלילה ושכחתי להגיד לך ברוכה הבאה.. אז ברוכה הבאה מתוקונת!! טלי- ברוכה הבאה ואני מקווה שתהני מתוקה! ועכשיו מי אני בכלל?!!! : אני שירלי ואני עוד שלושה חודשים ו-9 ימים בדיוק אהיה בת 16... הללוייה! אני מבאר שבע.... בין ילדי אור הירח היחידים בבאר שבע.... כי כידוע לכן או שלא... באר שבע מוצפת ערסים פרחות ושאר ירקות....חחחח בקייצרררררר.... אביב הוא המלאך שלי... שתהיה לכן שהות מדהימה כאן בחבר´ה שלנו...... בידידות, שירלושית~*מנהלת~*הפורום~*

nanaaviv

New member
תודה

שירלי,תודה על ההתיחסות ומזל טוב עוד מעט(גם לי מגיע !ב-24.11 אני בת 13!סופסוף טינאייג´!)צל"ש על זה שבבאר שבע הערסית הצלחת לשמור על הערצתך לזמר המדהים ביותר בעולם.אמנם בירושלים יש קצת פחות ערסים,אבל נתקעתי באזור רישום עם 3 בתי ספר בלבד,ששניים מהם מלאים בערסים(באחד מהם אני לומדת,תודה לאל שיש חברות...)ואחד מהם ברמה של ים המלח(מבחינת הגובה,למי שלא הבין)ביי! נ.ב. איך בבאר שבע יכולים לגדול ירקות,הרי מדבר שם לגמרי......(חי,חי,חי!) נ

nanaaviv

New member
בקשר לקובץ

תשמעי ,אחותי,אני לא יכולה להוריד קבצים ,כי כל העבודה של אבא שלי במחשב הזה,אז אם אני עושה משהו אחד לא נכון ,לגמרי הלך עלי ,וגם עליו,אז פשוט תכתבי לי מה היה בקובץ.

ברוכית הבאית

אני טיטי הפסיכית (כמו כולם כאן!) מר"ג... ד"א נדיה... יבנה זה דרומה לת"א... ליד רחובות.. נס ציונה.. בכל אופן שיהיה לך הכי סבאבה בפורום מקווה שתהני אביב מלך!

nanaaviv

New member
תודה

כן,שמתי לב שכולם כאן פסיכים(אני בטוחה שאני יותר פסיכית פה מכולם ביחד)אבל זה מה שעושה את הפורום כ"כ טוב. aviv is dhe king

למעלה