שלום

nikon99

New member
שלום

אולי זה לא קושר כל כך לפורום הזה, אבל אני צריך עזרה ואולי אתם יכולים לעזור לי. אני רוצה לעשות טיול לאירן, כן כן אני יודע מסוכן וזה חיזבללה וזה, אבל אני פשוט רוצה לעשות טיול שמה לבד אני ומצלמה, ולצלם הכל, ויש שמה מה לצלם. אני יודע שאין יחסים דיפלומטים עם אירן ושהיא מדינה עוינית, אבל אני צריך טיפים איך להסתנן לשמה, דרך איזה גבול- יש כמה אנשים שטיילו שם או בעירק, לבנון - זה אפשרי אז אם משהו יודע משהו על טיול כזה זה יהיה נחמד. ואני בא ממשפחה פרסית כל שהמראה לא יצור חשד שמה- לא יחשבו שאני תייר אירופאי או משהו. ואני יודע פרסית קצת.. זהו תודה אם יש לכם טיפים זה יהיה נחמד..

kogawa

New member
קודם תחליט

אם אתה רוצה גבעתי או דובדבן או אולי בכלל צנחנים. אתה אפילו לא יכול להחליט מה "למלות" (למלא) בטופס של לשכת גיוס... חכה שתגמור את הצבא, ושנה לגייס כסף (בן של פרסים אין לו סיכוי שהם יממנו לו את הטיול), ואולי עד אז תוכל לטייל באירן, ועוד לנסוע לשם מהבית באוטו פרטי..

nikon99

New member
חחח אני רואה שאתה בלש

כנראה שהסקופ שלך לא משהו.. זה של אחי הקטן (והפעור) אז לפני שאתה בא לעקוץ אותי תבדוק קודם.. תודה אני אחרי צבא אם משהו מעוניין לדעת. אני כרגע עובד יש לי בסביבות 8 אלף שקל שאני יכול להוציא אני מתכוון לעבוד עוד חצי שנה. ואין לי אזרחות זרה. עוד מישהו?

אני הייתי מבררת קודם..

מה יעשו לי אם יתפסו אותי - לא נשמע סימפטי בכלל!! קראתי פעם ספר על ישראלי שנכנס לשם [עם דרכון זר] על אופנוע ותמיד פחד ש"יעלו עליו". סליחה שאני לא זוכרת את שם הספר - אבל שווה להתחיל משם ואולי אף לנסות ליצור קשר עם כותבו.

למעלה