שלום...

shey shey

New member
שלום...

אני בכיתה ז', ואנחנו לומדים על: "קלימוגרף" אני צריך "קלימוגרף", שאני אוכל להדפיס אותו, ויוכל למלא אותו על פי פרטים שניתנים לי! שאניי אוכל לקבוע בכמה קפיצות הקלימוגרף יעלה, ושמספר העמודות יהיו: 12, כמספר חודשי השנה! תודה מראש, שי.

shey shey

New member
וואו- ממש תודה!

פעם ראשונה שאני ניתקל בזה שמגיבים לי מהר, באמת- כל הכבוד!! אבל יש לי בקשה קטנה.., יש מצב שתביא לי קלימוגרף שאני אוכל לכתוב את הקפיצותש בהם אני קופץ, ואת הטמפ' והמשקעים.., משהו חלק, שאני אוכל למלא, אפשר בבקשה?

shagam11

New member
../images/Emo140.gifהובלתי אותך אל הבאר, כל שנותר

לך הוא לשתות ממנה. בהצלחה!

k a b o o k

New member
לא, אתה לא מבין את הכוונה שלי...

א, אין לי משוג באקסל, אפילו אם יש לי הסבר. ב, כתוב פה איך אני עושה על פי פרטים (כלומר: כמות משקעים וטמפ' בחודשי השנה) אני רוצה משהו ריק, שאני אוכל לקחת לשיעור, והפ]רטים המורה תביא, אני אוכל לעשות את זה על הקלימוגרף הריק.., ולא להתחיל לצייר, הבנת?, בבקשה, תעזור לי!, זה ממש דחוף לי למחר.. את מבין, מי שיביא לה דבר כזה, יזכה בבונוס בתעודה, ואני ממש ממש ממש ממש זקוק לבונוס הזה!

שאלה קטנה לגבי זה...

זה נלקח מתכנית הלימודים של מכללת אורנים או שזה שם בשביל שמורים בחטיבת הביניים ישתמשו בזה? כי אולי זה רק אני, אבל זה נראה לי ממש רדוד בשביל מכללה...(אולי רק בתור מבוא למבוא של המבוא של החומר...)

שי גנדל

New member
לא רדוד כי אם עמוק...

במסגרת קורס מעשי שעשיתי בסיום תואר ראשון, באוניברסיטת ת"א, הכנו קלימוגרפים. זה מספק לא מעט מידע חשוב, במקרה שלי הקשר בין אקלים בארץ (כפי שמשתקף בקלימוגרף) לבין תפוצת צומח.

לא אמרתי

שהקלימטולוג זה כלי רדוד. מפתאום התרגיל הזה פשוט קצת אידיוטי. מה הוא החודש החם,הקר...מה זה? בודקים אם הסטודנט (שעשה פסיכומטרי כבר) יודע לראות טוב? יודע לקרוא תרשים? רק ההשוואה בין האזורים זה קצת יותר מורכב...אבל עדיין ברמה של חטיבה לכל היותר תלמידי תיכון. קשר בין אקלים בארץ לבין תפוצת צומח זה כבר נשמע יותר הגיוני...

שי גנדל

New member
זה עוד טוב

יש בת"א - באוניברסיטה! - קורסים, חלקם אף מתקדמים, שמחלקים בהם תרגילים ברמה כזו, שמסתכלים בלוח שנה לראות אם זה אחד באפריל. כיתה ד'. אז אם בארזים נפלה שלהבת וגו'. שלא לדבר שיש במדעי הרוח קורסי הבנת הנקרא בעברית ובאנגלית, ללא קשר לציון בפסיכומטרי, וקורסים אלה קיימים רק בפקולטה הזו. מדעי החברה, כנראה, מוגבלים מדי אפילו בשביל זה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחח

קורסים בהבנת הנקרא באנגלית ובעברית! :) kickass! אני מקווה רק שאלו הם היוצאים מהכלל...זה בטח מאזן את הקורסים עם המרצים המתלהבים והנסחפים...

למעלה