שלום

שלום

אנו הורים ליאיר עם קלאב פוט כבר כ 4 חודשים אנו מטופלים בבית החולים אסף הרופא . אין לנו מילים לתאר את הצוות של העוסקים במלאכת הקודש הזו צוות נפלא איכפתי מסור ודואג ישנה התקדמות לאט לאט אבל הצוות מחזק וזה מה שחשוב. ממליץ בחום .

ברוכים הבאים לפורום

הנפלא הזה
כנראה שמאסף הרופא כותבים גם אבות. אתמול משה שוורץ התלונן על הנושא ובאת להציל את העיניין. כאן תוכל לקרא המון על הטיפול באופן כללי- ההשראה ועל הרבה רופאים בפרט. אני הצטרף אלינו והוסף את התמונות שלכם וכו'. הקהילה הזאת חמה ומקסימה. עידית

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ויש לנו עוד אב לתינוק בן 4 חודשים שמטופל באסף הרופא. נשמח לצרף אותך לקהילה : אתה מוזמן להוסיף תמונה של יאיר לגלריית ילדי הפורום. ואם תמסור לנו את תאריך הלידה של יאיר ושלך נוכל לחגוג יחד (רשימות ימי ההולדת במאמרים).

ואיך שכחתי...

נשמח גם לסיפור של יאיר, לצרף לשאר הסיפורים של ילדי הפורום (במאמרים).

shwartchz

New member
שלום שלום

הנה אנחנו נפגשים גם פה ולא רק במרפאה. משה וחופית

גווניבר

New member
ברוכים הבאים!!!../images/Emo143.gif

נשמח לשמוע על ההתקדמות של יאיר! אם אתם רוצים להתייעץ בכל עיניין, תרגישו חופשיים! נולדתי לפני 22 שנים עם קלאב פוט, ואם תרצו לשמוע פרטים ומידע מפרספקטיבה של זמן, אתם מוזמנים!!!

מנדלסון יקר, ברוך הבא../images/Emo140.gif

שמחה שבאת לשבת בצל קורתינו. מאחלים לכם את כל ההצלחה שבעולם. אניאמא לילד בן כמעט שש, עם קלאב פוט ברגל שמאל. אנחנו מחלימים בימים אלה מניתוח שני. נשמח לעזור, לתמוך ולהיתמך. יעל

וגם אני רוצה להגיד ברוך הבא../images/Emo24.gif

נעים מאוד אני אורית אמא לתמיר בן שנה עם ק"פ דו"צ אנחנו מטופלים בתל השומר וגם מאוד מרוצים. אז באמת אם אתם מעוניינים , שלחו אליי את תאריך הלידה של יאיר שכשיגיע הזמן, נוכל לחגוג לו ואתם מוזמנים גם כמו שכתבה אמא של תותוש, לשלוח את סיפור הטיפול ביאיר ועוד'... שיהיה יום נעים אורית

למעלה