שלום,

שלום,

שמי הוא גיא, ואני דיי חדש כאן רציתי להראות לכם אחד משיריי: עד לאופק מן הסתיו כמה טוב עכשיו מתיי ש את איתי זה כבר לא מציאותי מי את מי אני שקוע בעולמנו שתי אנשים אהבה אחת את היית איתי הייתי רוצה שתתנו לי המלצות לשיפור הכתיבה, או אפילו דעות על השיר וכד' בכבוד רב ובאהבה, גיא.

ועוד כמה, אם אפשר! :)

אני אשם. אני אשם בזה שנולדתי בזה שגדלתי בזה שהגעתי אני, אשם. גדולה אשמתי איך פתאום התאהבתי ולא אספר לעולם אני יודע, שאני בעצם לא קיים בלעדייך. אני אשם . אשם שהבטחתי אשם שהפרתי אשם שהייתי כאן... גדולה אשמתי איך פתאום התאהבתי ולא אספר לעולם אני יודע, שאני בעצם כלום בלעדייך. אני אשם. אשם שראיתי, אשם ששיקרתי אשם שהתאהבתי...

:) תגידו לי אם יש משהו לשפר

כי כשעזבת אותי הכל נראה שחור ענן אפרורי ובודד כבר הרבה פעמים ראיתי אותך אולי כדאי להשאר... כי כשאני חושב עלייך מגיע ענן זכרון רחוק רחוק שעבר ממזמן אני זוכר אותך ילדה קטנה נשמה שלי עברה רק שנה אני בטוח זה היה אפשרי אני לא הבנתי למה התכוונת חושב אני בלבד דבר אחד את נגעת...את נגעת כי כשאני חושב... לא רואה לא קיים אנחנו נשאר באותו חור אני לא רוצה לראות אני שיכור את אהבתך אני רוצה ללגום כמו יין אדום... כי כשאני חושב...

למעלה