שלום

דפי3

New member
שלום

אני מתלבטת באשר למקום עבודתי האם להישאר למרות הקשיים או לפרוש. עפ"י מה שהוצע לי פה, השתמשתי בפריסת פרסה בקלפי ריידר. שאלתי 2 שאלות וזה מה שיצא לי: א) מה יהיו התוצאות לגביי אם אשאר במקום עבודתי הנוכחי? 1. עבר - מלכת המטות 2. הווה - מלכת המטבעות 3. עתיד -צדק 4. רצונות השואל - הכוהן הגדול 5. הסביבה - אוהבים 6. חששות השואל - שישה מטבעות 7. סיכום - שבעה מטות. ב) מה יהיו התוצאות לגביי אם אפרוש מעבודתי ? 1. עבר - הכוהנת הגדולה 2. הווה - אס החרבות 3. עתיד - מלך המטבעות 4. רצונות השואל - חמישה מטבעות 5. הסביבה - חמישה גביעים 6. חששות השואל - ארבעה מטהעות 7. סיכום - שלושה מטות אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את פירוש הקלפים. תודה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo154.gif הפריסות אינו נכונות

אנו אומרות לעשות את פריסת הפרסה, אבל זה רק לשם הוצאת 7 קלפים ולא על מנת להשתמש בעמדות של הפריסה. אנא עשי פריסה אחת והוציאי 7 קלפים בלבד. אמרי לנו מה החלטת מראש שיהיה אופציה א' ומהי אופציה ב'. ניתן שאופציה א' תהיה מה יקרה אם תישארי, ואופציה ב' תהיה מה יקרה אם תעזבי. כיתבי לנו את 7 הקלפים לפי הסדר בו יצאו.

דפי3

New member
תוספת

אם אשאל את השאלה לפי האופציות כפי שצליל הציגה זאת. כיצד עליי לנסח את השאלה לקלפים?

דפי3

New member
הנה הקלפים שיצאו לי

1. עבר - שלושה מטבעות 2. הווה - חמישה מטות 3. עתיד - שלושה גביעים 4. רצונות השואל - אס החרבות 5. הסביבה - הכוהנת הגדולה 6. חששות השואל - שטן 7. סיכום - שלושה מטות

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo39.gif

מה יקרה אם תישארי: הכהנת הגדולה , 3 מטבעות , 3 גביעים הווה: 3 מטות מה יקרה אם תעזבי: שטן , 5 מטות , אס החרבות בואי נאמר שהאפשרות של להישאר במקום עבודתך הוא טוב יותר, אבל יש משהו במקום העבודה שעדיין אין אנו יודעים. האם באמת רע לך שם? כי אני חושבת שכן מעריכים אותך. אם מעזבי, את תצטרכי לעשות שינוי חד בחייך, יהיו לך מאבקים במציאת עבודה (וזה לא מפליא עם המצב היום במשק) ואני חוששת שבסוף את תתאכזבי. אז אולי מקום העבודה שלך כיום הוא לא אופטימלי עבורך, אבל זו האופציה הטובה ביותר.

דפי3

New member
תגובה ושאלה נוספת

תודה על הפרשנות. רציתי רק להוסיף שבמיקרה שלי לא מדובר בעזיבת מקום עבודה אחד במטרה לחפש משהו טוב יותר אלא בפרישה מוקדמת מרצון שבעקבותיה קרוב לוודאי לא אהיה יותר מועסקת. האם זה משנה את הפרשנות?

batgalim

New member
בואי נאמר ככה ../images/Emo148.gif

מה יקרה אם תישארי: הכהנת הגדולה , 3 מטבעות , 3 גביעים הווה: 3 מטות מה יקרה אם תעזבי: שטן , 5 מטות , אס החרבות "להשאר" יתן לך את הלגיטימציה להנות עוד קצת, יכול להיות שהמחויבות שלך תפחת במקצת מכיון שלא תחושי בצורך להוכיח את עצמך כפי שעשית כנראה בעבר. קלף הכהנת בשיתוף עם 3 מטבעות נותן לי את התחושה שתשמשי מעין "יועצת" ומדריכה לדור הצעיר יותר - דבר שיחזיר לך משהו משמחת הנעורים, החברה בה תמצאי תגרום לך לשמחה. "לעזוב" יתן לך את השמחה של קבלת ה"חומר" - יכול להיות שכאן הכוונה לפיצויים או לכספי פנסיה שתקבלי, תקופה שתסתיים בסופו של דבר ואת תשארי עם הרצון לעשות משהו עם עצמך. מהצירוף של הקלפים 5 מטות + אס החרבות נראה שה"משהו" הזה יגרום לך לחקור ולחוות עולמות חדשים שעוד לא הכרת... יסוד האויר שבאס החרבות יכול לבטא אצלך את הרצון ללמוד ולהרחיב את הדעת, כשחמש מטות מראה את הויכוחים - שלך עם עצמך או שלך עם בני הבית, אשר יראו את השינוי שחל בך עם עזיבת מקום העבודה.

למעלה