שלום..

yaeltal

New member
שלום..

כיוון שכבר כתבתי כאן הודעה אחת החלטתי שכדאי שגם אציג את עצמי.. אז.. אני יעל.. בת 21.. מצחיק, בדיוק לפני רגע כשדיברתי עם מישהיעיל הפורום היא שאלה אם "אצטרף אליו" או משהו כזה.. והשאלה הייתה מוזרה לי כי אני לא "מצטרפת למקומות" אלא פשוט כותבת כשיש מה להגיד.. ככה חשבתי כלומר.. אבל אני כן מוצאת את עצמי מציגה את עצמי ולא סתם כותבת תגובות.. וכן מרגישה מוזר עם המעמד הזה של "להגיע למקום חדש" ונלחצת פתאום מלפתוח הודעה חדשה שמעוררת מן הסתם יותר תשומת לב, למרות שאניכותבת הרבה מאוד בפורום אחר, שכנראה בו אני כבר מרגישה נוח.. ומה שעוד מאפיין אותי (ואולי זו הדרך הטובה ביותר להציג את עצמי בה כשמדובר בהגעה לפורום), וכנראה שאין גם אי נוחות שתשנה את העניין הזה, הוא שאני נוטה לכתוב הודעות ארוכות מאוד.. ארוכות מהרצוי.. בכל אופן.. כדאי שאסיים כבר.. הדבר היחיד שלא הזכרתי הוא הקשר שלי לחרדות אבל זה כבר בפעם אחרת, או שזה פשוט יעלה מתוך חלקיקים פה ושם בתגובות להודעות אחרות.. מקווה שלא ייגעתי יותר מדיי, יעל..

yaeltal

New member
../images/Emo4.gif

אוך איזו הודעה מבולגנת זו יצאה.. ובפורום, בניגוד למציאות, אי אפשר להגיד סתם איזה "לא משנה" ולהעלים את מה שנאמר... ואם צועקים "תתעלמו" זה רק מעורר יותר תשומת לב ותגובות בנוסח "לא צריך להתעלם.." או משהו כזה.. ואז רק רוצים להיעלם וצועקים "די תעזבו אותי בשקט" ובועטים כדי שישנאו ויילכו אבל אנשים לא מבינים, או מבינים יותר מדיי, ומסרבים להתרחק ומנסים לנחם ובהתחלה אתה בז להם ושונא על זה שהם נשארים ומי בכלל רוצה את הטובות שלהם עכשיו ורק אחרי שנרגע אתה כלכך מתרגש, מכזו שטות, ממישהו שאתה בכלל לא מכיר שלא נבהל, ונשאר.. למה כתבתי את כל זה עכשיו..? לא יודעת.. עלה.. זה בכלל לא קשור כלכך לפורום של חרדה.. הדבר היחיד שרציתי להגיד הוא שההודעה הקודמת יצאה מבולגנת.. אז אני מצטערת ואפשר להתעלם ורק להבין מזה שאני יעל.. וזהו.. אני מניחה שההודעות האלו יכולות לשעשע אנשים שמכירים אותי מפורום אחר שראיתי שכבר כתבו כאן גם.. תמיד אני כותבת הרבה מדיי, אבל לא תמיד כאלה שטויות ובצורה כלכך מבולבלת.. לא משנה.. המשך יום טוב..

subtitles

New member
שלום יעל ../images/Emo9.gif

אני לא בטוחה אם להגיד לך ברוכה הבאה.. אז בחרתי פשוט בשלום. ראיתי את תגובותיך בפורום אחר ואת בהחלט נראית כמי שרוצה מאוד לעזור לאחרים, ולכן אני שמחה מאוד לראות אותך גם כאן.. תגובותיך הארוכות, כפי שאת מציגה אותן, לדעתי רק מדגישות את העובדה שהינך רוצה לעזור.. ומהתקופות שאני הייתי כותבת בפורומים בתקווה למצא אכפתיות, אני זוכרת שהודאתי מאוד למי שהקדיש מזמנו וכתב לי כמה שורות.. במיוחד אם מדובר בהודעה ארוכה. את הקשר שלי לחרדות כתבתי חלקית בהודעה אחרת, את מי שזה מעניין, ואני אשמח להכיר אותך יותר. קחי את הזמן
יום טוב!

למעלה