שלום!

• פותח הנושא TzutZ
  • פורסם בתאריך

TzutZ

New member
שלום!

אין לי מושג בקלפים, וזו פעם ראשונה שיש לי איזשהו מגע עם הנושא.. אני מתחילה ללמוד שנה הבאה, ואני אגור רחוק מחבר שלי, אנחנו חושבים על לעבור לגור יחד.. עשיתי פריסה בקלפים, לפי ההסברים שקראתי פה לקודמים לי.. שאלתי היתה: האם נכון ומתאים לי ול-X לגור יחד בתקופה של שנה? ויצא לי: שטן, 9 גביעים, נער המטבעות, נער המטות, מלכת החרבות, כוח, שמש סיכום- 3 חרבות. מה אפשר לומר על זה......??? תודה...

צוף3

New member
ניסוח לא טוף...

לא כדאי לשאול על שניכם באותה הפריסה. שאלי על עצמך קודם על ואחר כך על בן זוגך.

TzutZ

New member
לא הבנתי..

מה לשאול עליי?... איזו שאלה? ואי אפשר לענות לי על הפריסה הזו?! (שאלו את זה כבר בעבר...)

batgalim

New member
שימי לב...../images/Emo26.gif

שאלת: האם נכון ומתאים לי ולאיקס... עליך לשאול: האם נכון ומתאים לי לגור ביחד עם איקס בתקופה x + קלף סיכום. בצורה כזו השאלה מתייחסת אליך בלבד, ולהתמודדות שלך במגורים המשותפים. השאלה שניסחת - מתייחסת אל שניכם באותה פריסה.

TzutZ

New member
או קיי. אז...

זה מה שיצא: 8 מטות, 3 חרבות, קיסר, 6 גביעים, מלכת המטות, נער החרבות, 2 מטות. סיכום- אביר המטות. תודה.........

צוף3

New member
הי

לטעמי לא כל כך נכון לך לעבור ואת מתלבטת מאוד. את ילדה של בית? תחשבי עם עצמך אם את באמת בשלה לעזוב את הקן החם ולהתחיל בחיים עצמאיים. לפי הפריסה גם הבחור מתלבט, אבל השיקטולים שלך קשורים יותר לחוסר רצון בסיסי לעזוב את בית ההורים... מה דעתך?

TzutZ

New member
האמת

שזה לא ממש נכון. אני לא מתלבטת בכלל אם לעזוב את הבית או לא, ברור לי שאני הולכת ללמוד רחוק מהבית ואצטרך לעבור מהבית. מה שכן הוא קצת מתלבט כי אם הוא עובר זה רק בשביל להיות קרוב אליי (שזו סיבה לא רעה בכלל!) אבל תכלס- טוב ונוח לו בבית שלו. השאלה שלי היתה פחות בכיוון של - אם לעבור מהבית, אלא בכיוון של- האם לעבור לגור איתו? האם זה יהיה טוב ונכון לקשר?

batgalim

New member
פריסה נוספת

1. מה 2. פוטנציאל היחסים הזוגיים 3. ביני 4. לבין איקס 5. במידה ונגור יחד 6. בתקופה של חצי שנה + קלף סיכום

למעלה